سلام بچه ها
اقا من یک مشکل دارم اونم اینه که هر موقع میرم قسمت Process Manager همیشه Mysql میزان مصرف CPU رو بالای 25% نشون میده تصویرش هم در پایین گزاشتم
خوب حالا یک سوال ایا این مشکل هست یا برای همه به این صورت میباشد؟
whm/cpanel نیز پانل من هست
سلام بچه ها
اقا من یک مشکل دارم اونم اینه که هر موقع میرم قسمت Process Manager همیشه Mysql میزان مصرف CPU رو بالای 25% نشون میده تصویرش هم در پایین گزاشتم
خوب حالا یک سوال ایا این مشکل هست یا برای همه به این صورت میباشد؟
whm/cpanel نیز پانل من هست
خوب مصرف مای اس کیو ال بالا هست که باید تنظیم کنید که تاثیر خوبی داره تو مصرف سی پی یو
میشه دقیق بگید که چطور تنظیم باید کنیم ؟ از کدام قسمت یا اموزشی هست که بشه تنظیم کردش ؟
اپدیت شد
دروود
برنامه هایی برای این کار هست.
mysql tuner
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
ممنو از شما اما باز هم همین مشکل رو دارم
چطور میتونم spamassassin رو تنظیماتش رو انجام بدم یا بدونم کی اسپم میده از سرور یا ...
مای اس کی ال رو باید اپتیمایز کنید ، تاثیر به سزایی خواهد داشت ولی باز شاید سایت سنگینی روی سرور هست ، یا اینکه سی پی یو شما ضعیف هست
در گوگل سرچ کنید در فروم هم آموزش هایی داده شده ولی نیاز به تخصص داره
/etc/my.cnf
ویرایش توسط amirHoseein : April 19th, 2011 در ساعت 21:30
لود بالای مای اسکوئل معمولا از اسلوکوئری های اسکریپت های غیراستاندارد ناشی میشند که باید آن اسکریپت ها رو شناسایی و اوپتیمایز کنید تا لود مای اسکول سرورتون پایین بیاد.
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)