با سلام
بنده یه لایسنس lets-encrypt با قیمت مناسب نیاز دارم برای هاستینگ
لطفا پیشنهاد های خودتون را اینجا ارسال کنید
ممنونم
با سلام
بنده یه لایسنس lets-encrypt با قیمت مناسب نیاز دارم برای هاستینگ
لطفا پیشنهاد های خودتون را اینجا ارسال کنید
ممنونم
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !!
تلگرام : Xdlhost
با سلام
این لایسنس که رایگان است. منظور درخواست کانفیگ است ؟
از طریق تیکت با واحد فنی سرور در ارتباط باشید برای شما انجام دهند و برآورد قیمت شود.
http://www.Roobinaserver.ir
باتشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
ببخشید فکر کنم بد توضیح دادم
این پلاگین whm هست که نیاز به لایسنس داره و الان این خطا رو میده
گفتم شاید از دوستان و همکاران شخصی باشه که لایسنسشو داشته باشه به قیمت مناسب
خطا
Your FleetSSL cPanel plugin is currently not licensed. This means that access to the user interface and all renewals are disabled.
Your trial licence has expired. You will need to purchase one from https://letsencrypt-for-cpanel.com/pricing
اگه برای هاستینگ پیشنهاد بهتری هم دارید که کاربر ها هم بتونن استفاده کنن لطفا اعلام کنید
ویرایش توسط faryspeed : September 1st, 2018 در ساعت 03:10
بله بنده قبلا با ایشون همکاری داشتم و تیم خوبی دارن
ولی بنده دنبال لایسنس پلاگین whm هستم
این پلاگین whm هست که نیاز به لایسنس داره و الان این خطا رو میده
گفتم شاید از دوستان و همکاران شخصی باشه که لایسنسشو داشته باشه به قیمت مناسب
خطاYour FleetSSL cPanel plugin is currently not licensed. This means that access to the user interface and all renewals are disabled.
Your trial licence has expired. You will need to purchase one from https://letsencrypt-for-cpanel.com/pricing
اگه برای هاستینگ پیشنهاد بهتری هم دارید که کاربر ها هم بتونن استفاده کنن لطفا اعلام کنید
با سلام
اختیار دارید این که یک موردی رایگان بتوانید ارائه نمائید جای خوشحالی دارد و قلب بزرگی دارید (بخشندگی و ذکات علم)، همچنین کار استارتر عزیز هم راه میفتد اتفاقا درست است خدمات رایگانی به عنوان شرکت نمیتوانیم ارائه کنیم و باید حتما تجاری باشد اما به عنوان یک انسان ما موافق این موارد هستیم اما حیف که به ناچار در چارت تجاری قرار داریم.
استارتر عزیز نوشتید که :
در این مورد پیشنهاد ما استفاده از دایرکت ادمین است که چنین مواردی هم نیاز به لایسنس جداگانه ندارد و به راحتی فعال میشود اما اما، شما باید ببینید هدف فعالیت هاستینگ شما چیست و چه کاری میخواهید انجام بدهید و نیاز عمده مخاطبین شما چیست.اگه برای هاستینگ پیشنهاد بهتری هم دارید که کاربر ها هم بتونن استفاده کنن لطفا اعلام کنید
چون ممکن است توان جذب بر روی این پنل را نداشته باشید در غیر این صورت پنل کاملا حرفه ای است (اگر دیزاین را در نظر نگیریم) و روز به روز در حال پیشرفت است.
البته تعریف کردیم بدی هم بگیم، باز هم بوده سایت های تخصصی شرکت هایی که در حال میزبانی هستیم بر روی این پنل جواب نداده (پروژه های خیلی خاص) برای همین ذکر میکنیم باید هدف و نوع بازارتان را اول مشخص کنید اگر امکانش بود و تداخلی نداشت حتما برید روی دایرکت ادمین.
باتشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
ممنون از تمامی دوستان
لایسنسlets-encrypt از جناب سنجری دریافت شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)