-
December 7th, 2012, 23:59
عضو انجمن
فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان
سلام
دیتاسنتر Avesta Networks LLC می باشد و طی چند روز تست و بررسی کیفیت پورت و اپتایم این دیتاسنتر تایید شد
نکته:
تحویل سرورها بین 1 ساعت تا 5 ساعت میباشد.
اگر نیاز به کانفینگ خاصی داشته باشید یک بار به صورت رایگان انجام میدهیم قبل از خرید حتما هماهنگ کنید.
سرورها به دو صورت مدیریت شده و نشده به فروش میرسند که برای مدیریت نرم افزاری از sسمت ما لازم است ماهانه مبلغ 5 هزار تومان مازاد پرداخت کنید البته در صورتی که مشکلات نرم افزاری شما یک یا دو مرتبه در ماه باشد میتوانید از خدمات ما استفاده کنید.
Plan1
Ram:2 G
H.D.D: 80GB
port: 1G
قیمت:22000تومان
لینک سفارش خرید
--------------------------------------------------------------------------------------
Plan2
Ram:4 G
H.D.D: 130GB
port: 1G
قیمت:32000تومان
سفارش خرید
پشتیبانی از طریق تلفن . تیکت میباشد
ویرایش توسط ilmavps : January 26th, 2013 در ساعت 21:19
-
تعداد تشکر ها از ilmavps به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2012 23:59
# ADS
-
December 8th, 2012, 18:40
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + رم 256 ماه اول 10 هزار تومان
اگر کاربری نیاز به هارد بیشتری داشته باشد میتوانیم به صورت افر قیمکت بدهیم
-
تعداد تشکر ها از ilmavps به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2012, 18:13
-
تعداد تشکر ها ازilmavps به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2012, 16:18
پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + رم 256 ماه اول 10 هزار تومان
سلام
خواستم تشکر کنم بابت سرویس دهی فوق العاده سایت ایلما وی پی اس که جدا از کیفیت بالای سرورهاشون که واقعا تک هست، ساپورت بسیار خوبی چه قبل از خرید و چه بعد از خرید دارند.
سرعت دانلود و همین طور سرعت بالای خود سرور هم خیلی خوبه و من کاملا راضی هستم. به دوستان هم پیشنهاد میکنم که اگر دنبال کیفیت خوب توام با قیمت مناسب هستید حتما از این سایت، سرور تهیه کنید.
خسته نباشید و خدا قوت
-
تعداد تشکر ها از IranSatellite به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2012, 20:04
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
IranSatellite
سلام
خواستم تشکر کنم بابت سرویس دهی فوق العاده سایت ایلما وی پی اس که جدا از کیفیت بالای سرورهاشون که واقعا تک هست، ساپورت بسیار خوبی چه قبل از خرید و چه بعد از خرید دارند.
سرعت دانلود و همین طور سرعت بالای خود سرور هم خیلی خوبه و من کاملا راضی هستم. به دوستان هم پیشنهاد میکنم که اگر دنبال کیفیت خوب توام با قیمت مناسب هستید حتما از این سایت، سرور تهیه کنید.
خسته نباشید و خدا قوت
ممنون از شما خوشحالم رضایت شما جلب شده
-
-
December 19th, 2012, 19:18
عضو انجمن
-
-
December 20th, 2012, 04:04
یه سرور از ایشون تهیه شد
هم کیفیت سرور و پورت خوبه
هم برخوردشون
با اینکه دیر وقت بود اما سرورو کانفیگ کردن و بهمون تحویل دادن
ایشالا موفق باشن
-
-
December 20th, 2012, 13:34
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
mahkoom021
یه سرور از ایشون تهیه شد
هم کیفیت سرور و پورت خوبه
هم برخوردشون
با اینکه دیر وقت بود اما سرورو کانفیگ کردن و بهمون تحویل دادن
ایشالا موفق باشن
خوشحالم شما راضی هستید
-
-
December 20th, 2012, 19:32
تاید میشن کارشون خیلی 20 هست فردکار بلد و متشخصی هستن ممنونم دادا
-
-
December 21st, 2012, 19:26
تخفیف واسه رم 2 گیگ نذاشتید؟
-