کدام سرویس دهندی دامین رو برای دامین های خودتون انتخاب میکنید؟
از توی لیست انتخاب کنید و دلیلش هم بگید
من خودم به directi رای میدم
DirectI
Estdomains
Enom
OnlineNic
کدام سرویس دهندی دامین رو برای دامین های خودتون انتخاب میکنید؟
از توی لیست انتخاب کنید و دلیلش هم بگید
من خودم به directi رای میدم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
اگه از بچه ها از سیستم دیگه استفاده میکنه بگه اضافه کنم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
سلام من به estdomains رای میدم
قیمت های کمتری نسبت به directi داره ولی همون کنترل پنل و تمام چیز ها رو میده
نیازی هم نیست اول بار 150 تا بهشون بدی
ساپورت خوبی هم داره
????
DedicatedBOX عزيز estdomains بار اول چقدر هزينه ميگيره؟؟
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 18 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
directi محشره
پشتیبانی سریع و خوب (حتی گاها تلفنی زنگ زدن دفتر از مشکل جویا شدن)
قیمت ارزان
ست شدن دی ان اس ظرف 1 ساعت و گاها به صورت لحظه ای
کنترل پنل قوی و امن
در مورد direct i اره ساپورت خوبی داره خوب هم زنگ میزنند d:
قیمت ارزونی نداره مثلا onlinenic یا همین estdomains ارزون تر میده ولی امنیت این دامین ها از لحاظ اینکه برات باقی بمونه تو دایرکت ای بیشتره
در مورد کنترل پنل هم باید بگم بهترین کنترل پنل حاضر مدیریت دامین توی دنیا رو داره
برای اولین بار که عضو میشی من یادمه هیچ هزینه ای نمیگرفتDedicatedBOX عزيز estdomains بار اول چقدر هزينه ميگيره؟؟
و حتی میتونی با اکانت ریسیلر مجانی ثبت نام کنی و بعدا مثلا 2 دلار بریزی یه .info مثلا ثبت کنی
هیچ هزینه اولیه نمیخواست ولی جدیدا نمیدونم
????
estdomains برای عضویت هیچ هزینه ای نمیگیره و کاربر یا نماینده می تونه تک تک هزینه دامین ها رو واریز کنه و دامین ثبت کنه
ولی باز هم directI
دایرکتی
کیفیت خوب - امکانات خوب - مشکل نداشتن با ایرانی ها - پیشنهادات وِیژه زیاد - روابط و پشتیبانی خوب
البته به نظر من دایرکتی واسه تجارت خوبه Enom یه چیز دیگست
من یه مدت میخواستم با enom کار کنمenom یه چیز دیگست
چطوره؟ خوبه مشکل با ایرانی ها , قیمت , ساپورت ......
ممنون
????
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)