-
April 22nd, 2018, 00:07
اثرات وجود دو cms در کنار هم در سئو؟!
سلام .دوستان یه سوال دارم اگر سایت بخش اصلی اون از یه cms اختصاصی استفاده کنه ولی برای بخش بلاگ از وردپرس ایا در سئو سایت تاثیر منفی داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
April 22nd, 2018 00:07
# ADS
-
April 22nd, 2018, 00:13
عضو جدید
پاسخ : اثرات وجود دو cms در کنار هم در سئو؟!
نوشته اصلی توسط
Rezateer
سلام .دوستان یه سوال دارم اگر سایت بخش اصلی اون از یه cms اختصاصی استفاده کنه ولی برای بخش بلاگ از وردپرس ایا در سئو سایت تاثیر منفی داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام، خیر مشکلی پیش نمیاد و بر عکس اگه روی وبلاگ خوب کار بشه و لینک دهی به صفحه اصلی درست انجام بشه موفق تر از سایر رقبا میشید، این روزا اکثر سایتهای بزرگ دقیقا دارن به همین روش عمل میکنن و موفق هم هستن.
ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien
-
-
April 22nd, 2018, 00:15
نوشته اصلی توسط
AlienX
سلام، خیر مشکلی پیش نمیاد و بر عکس اگه روی وبلاگ خوب کار بشه و لینک دهی به صفحه اصلی درست انجام بشه موفق تر از سایر رقبا میشید، این روزا اکثر سایتهای بزرگ دقیقا دارن به همین روش عمل میکنن و موفق هم هستن.
ممنون فقط این قسمتش برام مهم هست که دو cms مختلف باشه مشکلی پیش نمیاد ! و اینکه ایا معمولا خیلی از این وب سایت های بزرگ برای وبلاگ خود از وردپرس استفاده میکنن یا نه
مخ
-
-
April 22nd, 2018, 00:23
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
rezateer
ممنون فقط این قسمتش برام مهم هست که دو cms مختلف باشه مشکلی پیش نمیاد ! و اینکه ایا معمولا خیلی از این وب سایت های بزرگ برای وبلاگ خود از وردپرس استفاده میکنن یا نه
مخ
آره گفتم که از ۲ تا cms استفاده میکنن. همیشه صفحه اصلی از نظر cms با قسمت وبلاگ تفاوت داشته باشه بهتره چون که وبلاگ رو بر مبنای وردپرس بنا کنی خیلی بهتر جواب میگیری و راحت تر هم سئو میشه فقط این نکته رو در نظر بگیر که قدرت تمامی صفحات وبلاگت رو انتقال بده به صفحه اصلی که داخل گوگل بره بالا، اینا چیزی هست که خودم بارها دیدم
ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
-
-
April 22nd, 2018, 00:33
نوشته اصلی توسط
Rezateer
و اینکه ایا معمولا خیلی از این وب سایت های بزرگ برای وبلاگ خود از وردپرس استفاده میکنن یا نه
مخ
اگه دیجیکالا رو بزرگ در نظر بگیریم، بله به همین صورت هست ...
-
-
April 26th, 2018, 20:49
نوشته اصلی توسط
AlienX
آره گفتم که از ۲ تا cms استفاده میکنن. همیشه صفحه اصلی از نظر cms با قسمت وبلاگ تفاوت داشته باشه بهتره چون که وبلاگ رو بر مبنای وردپرس بنا کنی خیلی بهتر جواب میگیری و راحت تر هم سئو میشه فقط این نکته رو در نظر بگیر که قدرت تمامی صفحات وبلاگت رو انتقال بده به صفحه اصلی که داخل گوگل بره بالا، اینا چیزی هست که خودم بارها دیدم
ممنون از راهنماییتون ! خیلی مفید و اینکه بندازم روی www.biming.ir/blog بهتره ؟ منظورت این بود درسته ؟ blog.biming.ir نباشه
-
-
April 29th, 2018, 00:07
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
Rezateer
ممنون از راهنماییتون ! خیلی مفید و اینکه بندازم روی
www.biming.ir/blog بهتره ؟ منظورت این بود درسته ؟ blog.biming.ir نباشه
بله اگر blog بعد از دامین بیاد در سئو نتیجه بهتری میگیری
-
تعداد تشکر ها از AlienX به دلیل پست مفید