درود بر همگان
من می خوام کنترل پنل
Enkompass رو نصب کنم کسی میتونه کمک کنه توی نصبش؟
درود بر همگان
من می خوام کنترل پنل
Enkompass رو نصب کنم کسی میتونه کمک کنه توی نصبش؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
up
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
خجالتم خوب چیزیه !!! دیگه گندشو در اوردین بزیاتون...
طرف نوشته کمک .... از کی تا حالا کمک با پول شده ؟
------------------------------------
دوست عزیز اگر تسلط به زیاب انگلیسی دارید بهترین منبع خود cpanel هست
Getting Started | Enkompass
Documentation for Enkompass for Windows Server® 2008 | Enkompass
موفق باشید.
دوست عزیز... انجمن آموزشی هست ...بخش آموزشی...
سوالات کاربران باید در همان تاپیک پاسخ داده شود و ارجاع کاربران به یاهو، پیغام خصوصی، سایتهای دیگر و... خلاف قوانین انجمن میباشد. در صورتي که مايل به ارسال مطلبي از يک سايت ديگر مي باشيد مطلب را بطور کامل کپی و حتماً منبع آن را ذکر نماييد. لازم بذکر است که اقدام فوق باین دلیل انجام میشود که در صورت اشکال سایت منبع، کاربران بعدی سردرگم نخواهند شد.
ببینید دوست عزیز
بنده مثل شما به این موضع به عنوان تفریح نگاه نمیکنم شغل منه پس در آمد منم توی شغلی هست که بلدم .
در مرحله ی دوم اگر عادت به کار مفت و مجانی دارید بنده خوشحال میشم مجموعه سایت هاتون و شرکتتون رو کامل ازتون بخرم برای بنده 24 ساعت کار مفت انجام بدید و توشه ای هم برای آخرتتون جمع آوری کنید .
اما بنده ازتون با نهایت حسن نیت 12 ساعت در روز کمک میخوام حاضر به انجامش هستید ؟ یا میخواید هزینه ی این روزانه 12 ساعت رو از بنده دریافت کنید ؟
اصولا ما ایرانیا دنبال کار مفت هستیم یه نفر وقتشو بزاره زندگیشو بزاره چیزی رو یاد بگیره بعدش لقمه بگیره ما هم فقط دهنمون رو باز کنیم بزار تو دهنمون حاضرید روزانه 6ساعت کلاس آموزشی برای من بزارید به عنوان کمک رازه های شغلتون رو رایگان به من انتقال بدید ؟
بنده اصولا مخالف 100 در 100ی آموزش رایگان هستم . البته تا یه حدودی آموزش رایگان و تا حدود دیگر به صورت پولی باشه .
شما که یه سرویس دهنده ی تقریبا قدیمی هستید چرا ؟انتظار نداشتم پس با ویرایش پستتون بهتره به کسانی که مثل من انتظار این صحبت رو نداشتید کمک کنید و صد البته به دیگران که ممکن هست نظرشون در مورد شما تغییر کنه
انشالله موفق باشید
دوستان,
به هر حال این بخش هم مانند تمام بخش ها قوانین خاصی دارد, کاربران مجاز به پیشنهاد انجام کار در مقابل دریافت هزینه نیستند.
اگر کسی میلی به کمک با راهنمایی بدون هزینه نداره لزومی برای ارسال هرزنامه نیست...
موفق باشید.
---,6089, HyperServer, PerDon
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)