با سلام بنده یک سرور ex6s هتزنر دارم میخواهم روش xen hvm نصب بکنم که به solusvm وصل بشه
کسی میتونه انجام بده یا آموزش نصبش را دارد؟
ممنون
با سلام بنده یک سرور ex6s هتزنر دارم میخواهم روش xen hvm نصب بکنم که به solusvm وصل بشه
کسی میتونه انجام بده یا آموزش نصبش را دارد؟
ممنون
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام
اگر سیستم عامل سرور CentOS 6 باشه میتونم براتون نصب کنم.
با سلام
پیشنهاد بنده بر روی CentOS 6 استفاده از KVM است.
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
راهنمای نصبش را که خود سایت SolusVM قرار داده است
http://docs.solusvm.com/v2/Default.h...llation|_____5
بله hvm
بصورت slave نصب میشه
توی توضیحات ماژول این را زده :
Installation
Requirements
- SolusVM Master
- WHMCS Version 4.4.2 or Higher
- IonCude Loaders
- WHMCS template that uses jquery. All default WHMCS templates use jquery as default.
- Max VPS, Max Memory and Max Disk Space set correctly under the node settings
2 نکته :
slave میشه روش ماؤول ها را داد و فرق خاصی نداره
اینم آموزش نصب hvm چون نیست میگذارم شاید روزی روزگاری به درد کسی یا خودم دوباره بخوره:
Xen made Easy! - support - guides - install
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)