با عرض سلام
مدتی هست از درگاه زرین پال استفاده میکنیم اما پشتیبانیشون دیگه مارو خسته کرده میان گین زمان پاسخ گویی 12 ساعت هست !!!
درگاهی با اعتبار کافی و پشتیبانی قوی ممنون میشم معرفی کنید ...
البته وب سایت نماد نداره مگرنه مستقیم میگرفتیم ..
با عرض سلام
مدتی هست از درگاه زرین پال استفاده میکنیم اما پشتیبانیشون دیگه مارو خسته کرده میان گین زمان پاسخ گویی 12 ساعت هست !!!
درگاهی با اعتبار کافی و پشتیبانی قوی ممنون میشم معرفی کنید ...
البته وب سایت نماد نداره مگرنه مستقیم میگرفتیم ..
سلام خدمت شما .
شما درست میگین . زرین پال چند وقته پشتیبانی مشکل دارد . اما در ساعات اداری پشتیبانی به خوبی عمل می کند .
زرین پال هرچقدر پشتیبان ضعیف داره . اما قابل اعتماد می باشد .
اما درگاه هایی که امروزه شروع به کار کرده اند . زیاد نمیشه بهشون تکیه کردن . پیشنهاد می کنم . با همین درگاه بسازید
البته این فقط نظر بنده می باشید . شاید بهتر این زرین پال هم باشد .
موفق باشید
"آرین پال" و "پردانو" رو هم یه امتحان بکنین
سلام
بنده هم با شما موافقم پشتیبانیشون خیلی ضعیفه ( والا ما تو ساعات اداری هم ندیدیم زود جواب بدن )
به نظر من دوست عزیز از آرین پال استفاده کنید ، پشتیبانی عالی و شناخته شده
درود بر شما . والا بنده زیاد به مشکل بر نخوردم که تیکت ارسال کنم . فکر می کنم در ساعات اداری به این شماره (۸۸۶۳۶۰۰۰ ۰۲۱) تماس بگیرین جوابگو باشند .
شاید هم شما درست می گین . واقعا پشتیبانی خوبی نداردند .
پیروز و سربلند باشید .
سلام.
فراپرداخت, کلیک پی, پی پینگ, آسمان پی.
فراپرداخت (همون فراگیت قدیم) در اولویت هست.
موفق باشید.
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
directpay.ir من از وقتی درگاه ها نابود شدن از این استفاده میکنم هم استانی عزیز که تسویه همش کردن راضی هستم .حالا خواستی تست کن یه مدت کوتاه .
سلام راشا پی
در شرایط فعلی بهترین گزینه خود بانک هست ما 2 ساله از بانک ملت درگاه داریم تا حالا فقط تیکت هامون برای تغییر آیپی بوده و بس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)