-
July 21st, 2016, 18:30
عضو انجمن
مشکل virtualizor
من یک مجازی ساز virtualizor رو نصب کردم ایزو های ویندوز رو هم در شاخه /var/virtualizor/kvm اپلود کردم و باز کردم فایل ویندوز رو و رفتم در پنل اظافه کردم ویندوز هم ساخته می شود اما چند مشکل دارم که واقعا گیر کردم یکی اینکه وقتی ویندوز ساخته میشه اتوماتیک نه ریموت فعال و نه فایورال خاموش ولی ای پی ست شده و رمز رو هم ست کرده الان من میخواهم وقتی کاربر ویندوز رو ثبت کرد اتوماتیک فعال بشه و دقیقا گیر کردم
-
-
July 21st, 2016 18:30
# ADS
-
July 21st, 2016, 18:40
پاسخ : مشکل virtualizor
سلام.
برای Windows می توانید از Templates های ما استفاده کنید که ریموت فعال و شبکه ست می شود:
http://mirror.configserver.pro/Templ...lizor/Windows/
ویندوز 2012 ایراد دارد (از نوعی که بحث آن در انجمن ممنوع است!!!!) پیشنهاد میکنم از ایزو زیر استفاده کنید و سپس تمپلیت ایجاد کنید از سرور مجازی ساخته شده:
http://mirror.configserver.pro/ISO%2...02012%20R2.iso
ویرایش توسط Yas-Host : July 21st, 2016 در ساعت 18:41
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2016, 18:42
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
خیلی لطف کردید واقعا ممنونم .
-
-
July 21st, 2016, 18:42
قبل از تهیه. Image ویندوز میبایست در فایروال تنظیمیات مربوطه را اعمال کنید و سرویس ریموت را هم فعال کنید .
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
-
-
July 21st, 2016, 18:46
نوشته اصلی توسط
ourweb
خیلی لطف کردید واقعا ممنونم .
یک توضیح کوچک در مورد شبکه و مراحل کلی اعمال تغییرات بر روی ویندوز سرور ها:
برای ست شدن پسورد جدید(بصورت اتوماتیک) از قسمت Edit VPS اقدام به ویرایش سرور کنید (با زدن پسورد جدید) سپس یکبار سرور مجازی را Power off و Stop کنید و سپس Power On و استارت کنید پسورد جدید صدرصد ست خواهد شد.
برای ست شدن شبکه بدون تغییر در قسمت Edit VPS اقدام به زدن گزینه آبی رنگ Edit VPS کنید سپس یکبار سرور مجازی را Power off و Stop کنید و سپس Power On و استارت کنید شبکه صدرصد ست خواهد شد.
در کل پنل Virtualizor هنوز بصورت کامل و Stable با ویندوز ها سازگاری ندارد و در بعضی موارد در پارتیشن های Basic File ارور هایی در اضافه کردن دیسک نیز شاهد بودیم
پشتیبانی virtualizor.com بسیار پاسخگویی خوبی در این موارد مخصوصا از طریق اسکایپ دارد :
Skype ID : Virtualizor
موفق باشید.
ویرایش توسط Yas-Host : July 21st, 2016 در ساعت 18:48
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2016, 18:49
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
یک توضیح کوچک در مورد شبکه و مراحل کلی اعمال تغییرات بر روی ویندوز سرور ها:
برای ست شدن پسورد جدید(بصورت اتوماتیک) از قسمت Edit VPS اقدام به ویرایش سرور کنید (با زدن پسورد جدید) سپس یکبار سرور مجازی را Power off و Stop کنید و سپس Power On و استارت کنید پسورد جدید صدرصد ست خواهد شد.
برای ست شدن شبکه بدون تغییر در قسمت Edit VPS اقدام به زدن گزینه آبی رنگ Edit VPS کنید سپس یکبار سرور مجازی را Power off و Stop کنید و سپس Power On و استارت کنید پسورد جدید صدرصد ست خواهد شد.
در کل پنل Virtualizor هنوز بصورت کامل و Stable با ویندوز ها سازگاری ندارد و در بعضی موارد در پارتیشن های Basic File ارور هایی در اضافه کردن دیسک نیز شاهد بودیم
پشتیبانی virtualizor.com بسیار پاسخگویی خوبی در این موارد مخصوصا از طریق اسکایپ دارد :
Skype ID : Virtualizor
موفق باشید.
بله فقط یک مشکل دیگر که وجود داشت این بود که من برای یک سرور که از ایزو های خود Virtualizor گرفته بودم بعد از فعال کردن سرور دستی فضای هارد رو که 50 گیگ داده بود درایو c کاملا پر بود و وقتی خواستم بصورت دستی هارد رو اظافه کنم 50 گیگ رو میزد که پارتیشن شده و فقط فضا 400 مگ خالی دارد درایو
-
-
July 21st, 2016, 18:52
نوشته اصلی توسط
ourweb
بله فقط یک مشکل دیگر که وجود داشت این بود که من برای یک سرور که از ایزو های خود Virtualizor گرفته بودم بعد از فعال کردن سرور دستی فضای هارد رو که 50 گیگ داده بود درایو c کاملا پر بود و وقتی خواستم بصورت دستی هارد رو اظافه کنم 50 گیگ رو میزد که پارتیشن شده و فقط فضا 400 مگ خالی دارد درایو
در قسمت Disk Management باید اضافه کنید فضای اضافه را حال یا Extend کنید یا volume جدید ایجاد کنید.
-
-
July 21st, 2016, 19:24
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
در قسمت Disk Management باید اضافه کنید فضای اضافه را حال یا Extend کنید یا volume جدید ایجاد کنید.
وقتی Extend میکنم فقط همون 400 مگ رو میزاره وردارم.
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
ببخشید من این لینکی که دادید ویندوز 2008 رو دانلود کردم و اپلود کردم و ویندوز هم فعال کردم در مورد رمز هم که توضیح داده بودید انجام دادم ولی رمز رو قبول نمی کنه .
-
-
July 21st, 2016, 19:37
نوشته اصلی توسط
ourweb
ببخشید من این لینکی که دادید ویندوز 2008 رو دانلود کردم و اپلود کردم و ویندوز هم فعال کردم در مورد رمز هم که توضیح داده بودید انجام دادم ولی رمز رو قبول نمی کنه .
از پسورد yasitco@@123 استفاده کنید.
-
-
July 21st, 2016, 19:38
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
از پسورد yasitco@@123 استفاده کنید.
با این رمز وارد شد
-