-
July 18th, 2018, 21:36
عضو انجمن
ویرایش توسط payamkutah : August 26th, 2018 در ساعت 14:20
دلیل: اضافه شدن خط سیم کارتی2
-
-
July 18th, 2018 21:36
# ADS
-
May 28th, 2019, 04:14
پاسخ : واگذاری ویژه █ پنل نمایندگی پیامک + خط اختصاصی + خط عمومی خدماتی █ تعرفه رقابتی
با سلام
نام کاربری: vahidbehnam
-
تعداد تشکر ها از vahidbehnam به دلیل پست مفید
-
May 28th, 2019, 09:31
پاسخ : واگذاری ویژه █ پنل نمایندگی پیامک + خط اختصاصی + خط عمومی خدماتی █ تعرفه رقابتی
با سلام
نام کاربری : Yashar313
-
تعداد تشکر ها از yashar313 به دلیل پست مفید
-
May 28th, 2019, 11:58
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
yashar313
با سلام
نام کاربری : Yashar313
با سلام و عرض ادب
نام کاربری شما یافت نشد.
لطفا از لینک PayamKutah.com در یکی از پنل های کاربری یا نمایندگی سیلور (رایگان) ثبت نام نمائید و سپس اطلاع دهید تا تعرفه شما بر روی 9.3 تومان بصورت رایگان تنظیم شود.
+
کاهش تعرفه 9.3 تومان بر روی کاربری شما انجام شد.
برای اعمال تغییرات یکبار از پنل خود خارج و مجددا وارد شوید.
در صورت بروز هرگونه سوال و مشکل با افتخار در خدمت شما هستیم.
ویرایش توسط payamkutah : May 28th, 2019 در ساعت 12:30
دلیل: کاهش تعرفه بعد از ثبت نام
-
-
May 28th, 2019, 12:03
عضو دائم
سلام
نام کاربری
mihanphpsms
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
May 28th, 2019, 13:21
سلام و خسته نباشید
نام کاربری noxweb
-
تعداد تشکر ها از afshin171 به دلیل پست مفید
-
May 28th, 2019, 14:07
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
vahidbehnam
با سلام
نام کاربری: vahidbehnam
با سلام و سپاس از اینکه سامانه پیام کوتاه ایران را برای میزبانی پیامک های خود انتخاب نموده اید.
تعرفه شما بر روی 9.3 تومان کاهش داده شد. تعرفه اپراتور های 50001 - 50009 همراه اول تنظیم شد.
برای مشاهده تعرفه های خود به صفحه پروفایل در پنل خود مراجعه نمائید.
دو خط اشتارکی خدماتی نیز بصورت رایگان بدون دریافت تعهد نامه و سفته به پنل شما اضافه شده است.
برای ثبت خط اختصاصی خود به بخش عملیات حساب > خرید شماره > سربرگ 50001 - 50002 - 50004 - 50005 - 50009 مراجعه نمائید و 2 خط 14 رقمی رایگان انتخاب و ثبت نمائید.
همچنین افزونه های پیامک اطلاع رسانی WHMCS و افزونه وریفای شماره موبایل WHMCS نیز برای شما فعال شد.
♦ارتباط با ما:
+پیغامگیر: 16 77 1000
+تلفن تماس: 0564 9101 - 021
+تلفن تماس: 3105 7105 - 021
+پشتیبانی آنلاین از طریق سایت
+پشتیبانی تیکتی از طریق پنل
♦ 7 سال سابقه فعالیت
♦
♦ پشتیبانی واقعی و سریع را با
سامانه پیام کوتاه ایران تجربه کنید!
♦
ثبت نام و
فعالسازی پنل رایگان در کمتر از
5 دقیقه
www.Payamkutah.com
www.ippanel.net
-
-
May 28th, 2019, 20:19
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
soxmox
س من ایران نیستم راهی دارین بتونم در سیستمتون ثبت نام کنم و ازش استفاده کنم هزینه هم با پی پالی ارز دیچیتالی کردیت کاردی پرداخت کنم امدم ثبت نام کنم و از سیستم استفاده کنم دیدم به شماره تماس ایران و اینا فکر کنم احتیاج داره
با سلام و عرض ادب
شارژ پنل بصورت ریالی از طریق درگاه بانکی آنلاین 0 کارت به کارت و ثبت فیش بانکی انجام میشود.
بله برای ثبت نام در پنل میبایست اطلاعات هویتی شما بصورت دقیق کامل درج شده و با ارسال کارت ملی و شناسنامه ، اطلاعات شما تائید شود.
با توجه به تخلفات صورت گرفته از طرف برخی کاربران و ارسال های نامتعارف (مانند ثبت نام کارت سوخت و یارانه و... ) و ارجاع کاربر به درگاه های فیشینگ ، حساسیت بیشتر شده و حتما میبایست اطلاعات بدرستی و کامل وارد شود.
با احترام
-
-
May 28th, 2019, 21:27
-
-
May 28th, 2019, 21:57
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
nofoozgar
ارسال بلک لیست هم دارید؟
سلام
بله از سه طریق امکان ارسال به بلک لیست را دارید.
1- استفاده از خطوط اشتراکی خدماتی - فقط پیام های اطلاع رسانی - وریفای و تائیدیه
2- استفاده از خط SimCard موجود پنل ها - هر نوع پیام حتی تبلیغاتی قابل ارسال است.
3- ارسال سفارشی از خط SimCard ویژه - ارسال هر نوع پیام قابل انجام است.
با احترام
-
-
May 28th, 2019, 22:35
این محدودین روزانه 500 پیامک تبلیغاتی و ممنوعیت پیامک تبلیغاتی چیه داستانش؟!
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
-