---<<پارسا وی پی اس>>---
فروش ویژه ی سرور مجازی واختصاصی با پورت 1 گیگ ازآلمان و انگلیس
ID:parsa_vps
درود
دوستان قانون دنیا اینجوریه نه فقط ایران
هر چقد پول بدی همونقد آش میگیری
بنده از دیتاشک سرور نداشتم، ولی واضحه همه چی
قبل از خرید هم وقتی شما قیمت رو میبینید باید انتظار این چیزا رو هم داشته باشین
چون وقتی اعتراض کنی اولین جوابی که میگیری همینه
من نمیدونم پس چرا ما این مشکلایی که شما میگید نداریم؟! سه ماهه چند سرور از این دیتاسنتر داریم خدا شاهده تعریف الکی نباشه هیچ مشکلی نداشته تیکت زیر 3 ساعت جواب میدن
عجبز!
ما هم الان 4 ماهه سرور داریم از این دیتاسنتر و تا الان هیچ تیکتی رو بدون جواب نذاشتند.
کیفیت سرورهاشون هم بد نیست اما سرورهایی نیست که روش خدا تا سایت رو ساپورت کنی ، به اندازه سخت افزار انتخابی جوابگو هست ولی حداقل میشه گفت از جاهایی مثل هتزنر خدایی بهتر بوده تا الان!
روی یکی از این سرور ها 4 ترابایت فایل یک سایت دانلود هست و در حال حاضر بدون مشکل ابیوز و این موارد بعد از چند ماه داره جواب میده.
در هر صورت خیلی از موارد دیگه ممکنه دخیل باشه توی این تیکت جواب ندادن ها که ارتباطی به کیفیت سرویس نداره ! بواسطه مورد تحریم ایران توی هر دیتاسنتر خارجی که پیرو این قوانین هست مشکلاتی برای ایرانی ها خواهد بود.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
با سلام
من هم 3 ماهه که ازشون سرور دارم واقعا راضی بودم
اتفاقا سرعت پورتش عالیه.اون دوستانی که میگن پورتش خوب نیست میشه بفرمایند معنیه پورت چیه که ابن پورت رو بد میدونن؟
ولی خب سخت افزارهاش قدیمیه
این دیتاسنتر تو ایران نمایندگی داره ؟!!!
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
قطعی های مکرر شبکه
ابیوز های عجیب !
و در نهایت ترمیننت سرور
نتیجه ی همکاری با این مثلا دیتاسنتر !
ابیوز مشکل دیتاسنتر نیست مشکل مدیر سروره
میشه یکی از ابیوز های عجیب رو مثال بزنید؟
تو کشور x شما با ماشین به عابری بزنی که خودش مقصره اگر طرف بمیره که هیچ ، اگر زنده بمونه باید خسارت شما رو هم بده
تو ایران هر جوری بزنی باید دیه بدی...
یعنی باید اینجوری مثال زد تا متوجه بشید هر جایی قانون خودش رو داره؟!
شما به عنوان خریدار ، موظف هستید (یعنی وظیفتونه) قوانین اون دیتاسنتر رو رعایت کنید . اگر نکردید و ترمینیت شده فقط خودتون مقصر هستید
ابیوز اگر درست باشه حرف شما 100 البته صحیح هست !
ولی دقیقا سرور های مجازی لوکیشن های دیگری رو با تمپلیت به این لوکیشن انتقال دادیم و مشتریانی که بعد 6 ماه حتی یه ابیوز هم نداشتن در این لوکیشن ابیوزهایی دی داس میومد !!
یه ابیوز دیداس هم از سرور شخصی خودم که استفاده میکردم اومده بوده که دیگه داشتم شاخ در میاوردم !
در کل تجربه ی عجیبی داشتیم با اینا !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)