شما نیاز به یک vps ویندوز دارید . بعد باید cisf را روی اون بسازید ، و iso ها از اونجا خوانده بشوند .
شما نیاز به یک vps ویندوز دارید . بعد باید cisf را روی اون بسازید ، و iso ها از اونجا خوانده بشوند .
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
ببینید شما یک جا نیاز دارید که ISO ها رو نگه داری کنید . یعنی زمان ساختن VPS باید ISO ها از اون VPS لود بشه و خوانده بشه .
حالا که هیچ VPS رو سرورت نداری ، باید از یک VPS دیگه کمک بگیری . بعد یک windows برای خودت بسازی و اون مرکز ISO ها بشه و ...
زمانی که یک VPS ویندوز 2003 یا 2008 آماده کردی ، خبرم کن
تا دلت بخواد VPS داریم . من سالهاست با hyper-vm و هسته Xen کار کردم و برای اولین بار هست که می خوام Citrix رو آزمایش کنم تا ببینم ارزش داره که Xen و Open-vz رو بزارم کنار برای همیشه یا نه.
لطفا" راهنمایی کنید تا نتیجه citrix رو ببینم.
ممنون
یک ویندوز 2003 یا 2008 آماده کنید .
یک فولدر در یکی از درایو ها بسازید و اون فولدر رو شیر کنید .
دسترسی ها رو برای همه گروه ها full control کن .
بعد به Citrix برو و New Storage Repository رو بزن .
بعد windows file sharing رو انتخاب کن .
بعد توی ShareName دستور زیر رو بنویس
\\IP\SharedFolderName
مثلا
\\192.168.1.50\iso
بعد هم User & PW ادمین رو بده و FINISHED
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
\\ بیاد اول کار
ممنون از توضیحات کامل شما.
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
یه سوالی پیش میاد که در آن فولد باید از چه نوع Image هایی استفاده کنم و آیا لینک دانلود چند OS را دارید ؟
ویرایش توسط amateur : August 7th, 2010 در ساعت 20:31 دلیل: ارسال اشتباه دو بار یک مطلب
فقط و فقط ISO. .
دارم ، اما نمی تونم لینک بدم . یعنی روی سروره ، حوصله نصب IIS ندارم .
لینوکس هم از اینجا بگیر
Index of /centos/5.4/isos
بعد راستی ، موقع نصب سیستم عامل نوعش رو مشخص کن ، بعد میگم چرا . الان شما حتما CentOS 5.4 بریز !!!
برای سوال آخر اگر ممکنه بگید چطور IP جدید می تونم اضافه کنم و به VPS جدید که می سازم چطور مشخص می شود که با کدام IP نصب شود؟ آیا با دادن MAc Address خودکار شناسایی می شود و یا باید IP را برای هر VPS مشخص کنم.
دیتاسنتر شما ovh نیست ؟
3 تا سرور دارم که همه این دو تا رو می شناسید . Xlhost و softlayer و دقیقا" حدستون در موردسرور آخری درست بود که برای تست به صورت 1 ماهه از ovh گرفتم . دیتاسنتر که فکر نمی کنم تاثیری روی تست Citrix داشته باشه.
در ضمن من با چند تا VPS تست کردم که CISF بسازم اما با هر VPS همین ارور رو داد.
"Creating SR
Unable to mount the directory specified in device configuration request.
Check your settings and try again"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)