بطور کلی دستگاه ها و ماشین آلات بیش از 4 سال کارکرد در کشورهای پیشرفته، از رده خارج محسوب میشوند و به عنوان اجناس اسقاطی و دورانداختنی به آنها نگاه می کنند و به همین خاطر شرکت های بازیافت آنها را بطور رایگان و یا با قیمت های بسیار ارزان ارزان، جمع آوری می کنند و به کشورهای در حال توسعه ارسال می کنند از جمله این ماشین آلات و دستگاه ها می توان به خودرو - پرینتر و فکس - ماشین آلات راه سازی و در حیطه هاستینگ به سخت افزار سرور و .... می توان اشاره کرد، مثلا قیمت یک خودرو پرادو مدل 2003 کاملا سالم دست دوم در انگلستان 3500 پوند می باشد و همینطور سخت افزار های چند سال کارکرده سرور هم با قیمت های بسیار پایین تر از قیمت اصلی ارائه میشود و این همان علت ارزانی سخت افزار سرور و یا سایر دستگاه ها و ... در کشورهای پیشرفته می باشد
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
حكم من برای شما این است كه یكدیگر را دوست بدارید. یوحنا 17:15
بدی را با بدی و لعنت را با لعنت تلافی نكنید، بلكه به جای لعنت بركت بطلبید، زیرا خدا شما را دعوت كرده است تا بركت نصیبتان گردد. اوّل پطرس 3:9
مجبورا دوست عزیز وگرنه مرض ندارن که باید هزینه بدن یا وایسدن از عمر سیستم بگذره کرک بیاد واسه همینه ما عقبیم
با این دلار به این گندگی
چرا همه پست های ناامید کننده می دن بله میشه با این هزینه زد اما نمیشه یک دفعه یک دیتاسنتز مدرن درست کرد
شما از پاینه شروع کن با 50 تا سیستم شروع کن با هزینه کم شروع کن الان نصفی از دیتاسنتز های افرانت و پارس آنلاین خالی هست شما با کم درست کن انشا الله موفق می شید و خود ما کاربران انجمن ازت خرید می کنیم قیمت مناسب بدی البته
09160535510
داداش سر چهار را که نیست از الان میخوای چونه بزنی
یه سوال دارم.چرا شما ها هی تاپیکو میارینش بالا؟وقتی که استارتر محترم تاپیک میزنه بعد غیب میشه و هر 10 قرن یه بار میاد جواب میده ، چه کازیه که ما هی دنبال اینو بگیریم.واقعا دوستان دستشون درد نکنه تا جایی که تونستن اطلاعات دادن.من هم که یه پیشنهاد دادم بهشون دیگه چی نیاز دارن!!!!
موفق باشید
این دوستم راست می گه دوستان از گجا معلوم طرف سر کارمو نزاشته فردا منم میام تایبیک می زنم 100 میلیارد دارم و می خوام دیتاسنتز بزنمداداش سر چهار را که نیست از الان میخوای چونه بزنی
یه سوال دارم.چرا شما ها هی تاپیکو میارینش بالا؟وقتی که استارتر محترم تاپیک میزنه بعد غیب میشه و هر 10 قرن یه بار میاد جواب میده ، چه کازیه که ما هی دنبال اینو بگیریم.واقعا دوستان دستشون درد نکنه تا جایی که تونستن اطلاعات دادن.من هم که یه پیشنهاد دادم بهشون دیگه چی نیاز دارن!!!!
موفق باشید
09160535510
سلام
از این که بعضی از دوستان گفتند بزارید بانک سودش را بخورید واقعا متاسفم
حالا که یک انسان شریف پیدا شده سرمایه گذاری کنه برای آینده ی این مملکت باید کمکش کنیم یا منصرفش کنیم؟
دوست عزیز شما میتونید یه سری به سایت انجمن دیتاسنتر ایران بزنید اونجا کلی اطلاعات در مورد طراحی دیتاسنتر وجود داره
این سایت هم در مورد طراحی مرکز داده اطلاعات خوبی داره.
در مورد طراحی مرکز داده اگه اطلاعات فنی و علمی خواستید باید بگم که دو استاندارد وجود داره یکی TIA942 و یکی Bicsi 002-2011 که میتونید از طریق این سایت ها در موردش اطلاعات جمع کنید
امیدوارم در کارتون موفق بشید و به عنوان یک کارآفرین و سرمایه گذار دلسوز این مملکت همیشه سربلند باشید
چند لینک مفید برای علاقه مندان به مرکز داده ، اتاق سرور و دیتاسنتر
www.tia942.ir
www.bicsi002.ir
www.datacenterForum.ir
www.datacenterdesign.ir
www.datacenterdesigner.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)