-
December 7th, 2012, 23:59
عضو انجمن
فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان
سلام
دیتاسنتر Avesta Networks LLC می باشد و طی چند روز تست و بررسی کیفیت پورت و اپتایم این دیتاسنتر تایید شد
نکته:
تحویل سرورها بین 1 ساعت تا 5 ساعت میباشد.
اگر نیاز به کانفینگ خاصی داشته باشید یک بار به صورت رایگان انجام میدهیم قبل از خرید حتما هماهنگ کنید.
سرورها به دو صورت مدیریت شده و نشده به فروش میرسند که برای مدیریت نرم افزاری از sسمت ما لازم است ماهانه مبلغ 5 هزار تومان مازاد پرداخت کنید البته در صورتی که مشکلات نرم افزاری شما یک یا دو مرتبه در ماه باشد میتوانید از خدمات ما استفاده کنید.
Plan1
Ram:2 G
H.D.D: 80GB
port: 1G
قیمت:22000تومان
لینک سفارش خرید
--------------------------------------------------------------------------------------
Plan2
Ram:4 G
H.D.D: 130GB
port: 1G
قیمت:32000تومان
سفارش خرید
پشتیبانی از طریق تلفن . تیکت میباشد
ویرایش توسط ilmavps : January 26th, 2013 در ساعت 21:19
-
تعداد تشکر ها از ilmavps به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2012 23:59
# ADS
-
February 14th, 2013, 01:36
پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان
دوستان من شکایت کردم. طرف اسمش رفت تو سیستمشون. حالا قراره شنبه چند تا از مدارک هامو ببرم. هر کی خواست میتونه رسید پرداخت هاشو اینجا بزاره تا براشون توضیح بدم که چندین نفر مثل من شکایت دارن و ... و هر کی هم آدرسی چیزی داره که بتونن پیداش کنن بگن.
-
تعداد تشکر ها ازlo0ord به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2013, 14:09
پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان
دوستان کسی تونسته در این دو هفته با این آقا ارتباط برقرار کنه؟؟
نمیخوام این حرفو بزنم اما واقعا با این عکس العملی که ایشون نشون دادند، کاملا یک کلاهبردار واقعی هستند و من به زودی از طرق بانک و شماره کارتی که پول به حسابشون واریز کردم، آدرس این آقارو با کمک قانون به دست میارم تا درس عبرتی واسه دیگرون بشه.
ظاهرا ایشون ساکن اصفهان هستند.
-
تعداد تشکر ها ازIranSatellite به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2013, 17:45
نوشته اصلی توسط
IranSatellite
دوستان کسی تونسته در این دو هفته با این آقا ارتباط برقرار کنه؟؟
نمیخوام این حرفو بزنم اما واقعا با این عکس العملی که ایشون نشون دادند، کاملا یک کلاهبردار واقعی هستند و من به زودی از طرق بانک و شماره کارتی که پول به حسابشون واریز کردم، آدرس این آقارو با کمک قانون به دست میارم تا درس عبرتی واسه دیگرون بشه.
ظاهرا ایشون ساکن اصفهان هستند.
mesle inke daneshjuye mohandesie camputer ham hast.hala azado dolatisho nemidunam dg
vali malume ke dozde
-
-
February 16th, 2013, 00:07
به من یکی که اگه میومد و حتی به دروغ هم میگفت که ببخشید مشکل برام پیش اومد و نتونستم پولاتون رو برگشت بدم بیخیالش میشدم. چون هرکسی ممکنه مشکل بزرگی براش پیش بیاد. ولی چون این آقا اینجوری رفتار کرد تا آخرش میرم.
-
-
February 16th, 2013, 21:06
ham khodesh ham avesta network hardo dozdan
-
-
February 16th, 2013, 21:08
عضو جدید
ایشان آخرین فعالیتشان در وب هاستینگ تاک 5روز پیش بوده مخفیانه میرن میان......
-
-
February 17th, 2013, 00:34
من دیروز تیکت زدم امروز تیکت بسته شده بود پس نشون میده هنوز به سایت سر مزینه | ناحیه کاربری - ایلما سرور
-
-
February 19th, 2013, 02:06
-
-
February 21st, 2013, 15:00
-