حالا بعده مدتی شما اومدید یه ورژن اختصاصی جیپال از فریر رو زدید
حالا من میخوام این فریرمو آپگرید کنم به مال شما چه کار کنم ؟
گفته بودید تغییرات اصلی فقط در یه فایل ....php که اسمشو یادم رفته ... فقط در اون بوده اکثرا ... اسم اون فایل چی بود ؟ الان اونو جایگزین فعلی کنیم مشکلاتت فریر اولیه که مثلا بعضی اوقات محصول رو تحویل نمیده حل میشه ؟
بعد جایگزین کنیم مشکلی پیش نمیاره ؟ یعنی با فریر قبلی سازگاره ؟
................
چون نمیدونم مشکل از چیه مشکل از فرییر مشکل از جیپاله مشکل بانک پاسارگارده چیه نمیدونم اما وقتی در گاه جیپاه فروشم مثلا x هست ولی با یه درگاه دیگه ست میکنم مثلا یه روز دیگه میشه 4x
من خودم جیپالو قبول دارم همیشه اما این کاهش فروش یا مشکل پرداخت یا .... نمیدونم مشکل چیه آخه
به نظر شما از چی هست ؟
اتفاقا واسه من برعکسه! وقتی از جی پال استفاده میکنم بیشتر از درگاه های دیگه پرداخت ها موفق انجام میشه!
فقط بانک پاسارگاد بعضی وقتا میگه نشست کاربری شما منقضی شده که رو اعصابه! :|
گفته بودید تغییرات اصلی فقط در یه فایل ....php که اسمشو یادم رفته ... فقط در اون بوده اکثرا ... اسم اون فایل چی بود ؟ الان اونو جایگزین فعلی کنیم مشکلاتت فریر اولیه که مثلا بعضی اوقات محصول رو تحویل نمیده حل میشه ؟
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
نوشته اصلی توسط parthia
سلام واقعا خسته نباشيد ميگم به تيم جي پال=d>
من قبلا از اسكريپت قديمي freer استفاده ميكردم و با درگاه ها مشكلي نداشتم ( البته مشكلات خيلي بدتري داشت ).
اما من الان بخاطر امكانات بيشتري مثل پيگيري اطلاعات خريداري شده نسخه virtual_freer_jaypaledition_v0.9.4 رو نصب كردم و با هر دو درگاه امتحان كردم و مشكلش اينه كه در مرحله آخر اطلاعات رو به كاربر نشون نميده و ارور زير رو ميده. ( دو روزه دارم تست ميكنم ولي همش اين ارور رو ميده)
البته بايد بگم كه اطلاعات همه به ايميل كاربر ارسال ميشه و تمامي مراحل به خوبي پيش ميره ولي زماني كه ميخواد در مرحله آخر اين ارور رو مسده.
اميدوارم بتونم در كامل تر كردن اين اسكريپت كمكتون كنم.
با سلام خدمت شما
خطایی که ارسال کردید در رابطه با پلاگین ارسال ایمیل با smtp می باشد
که یا با نسخه php شما خوانایی ندارد و یا تنظیمات به صورت اشتباه وارد شده است
موفق باشید
................
چون نمیدونم مشکل از چیه مشکل از فرییر مشکل از جیپاله مشکل بانک پاسارگارده چیه نمیدونم اما وقتی در گاه جیپاه فروشم مثلا x هست ولی با یه درگاه دیگه ست میکنم مثلا یه روز دیگه میشه 4x
من خودم جیپالو قبول دارم همیشه اما این کاهش فروش یا مشکل پرداخت یا .... نمیدونم مشکل چیه آخه
به نظر شما از چی هست ؟
با سلام خدمت شما
چیزی که شما عرض می کنید ، مربوط به نسخه های اولیه می باشد
در نسخه هی جدید تر ، تغییرات کلی ایجاد شده است
برای به روز رسانی و استفاده از ویرایش ما ، کافیست از دیتابیس فعلی خود Export بگیرید و با فایل داخل پوشه installer تعویض کنید
در ادامه ، اسکریپت جدید را بر روی یک دیتابیس جدید و خالی نصب کنید
حتما" توجه کنید که کلید رمز نگاری قبلی را در زمان نصب وارد نمایید که اطلاعات شما دچار مشکل نشوند
موفق باشید
نوشته اصلی توسط ehsan_296
درود . منظورم اینکه که باید بعد از پرداخت به سایت برگرده و محصول رو به مشتری نشون بده ولی اینطور نشده و ایمیل پرداخت فقط برای خود من هم اومده و محصول خریداری شده نیز نه به مشتری داده شده و نه برای خود من ایمیل شده
با سلام خدمت شما کاربر محترم
لطفا" اطلاعت مدیریت اسکریپت را ارسال کنید تا بررسی گردد
موفق باشید
نوشته اصلی توسط sepadl71
با سلام خدمت شما
موفق باشید
سپهر جان من ميگم حتي ايميل اطلاعات محصولو واسه مشتري ميفرسته ولي اطلاعاتو آخرش نشونش نميده ؟
من تمام اطلاعات افزونه رو درست وارد كردم.
لطفا بيشتر بررسي كنيد.
نوشته اصلی توسط sepadl71
با سلام خدمت شما
موفق باشید
سپهر جان من ميگم حتي ايميل اطلاعات محصولو واسه مشتري ميفرسته ولي اطلاعاتو آخرش نشونش نميده ؟
لطفا بيشتر بررسي كنيد.
نوشته اصلی توسط Parthia
لطفا بيشتر بررسي كنيد.
سلام
طبق اروری که شما فرستادید پیام خطا برای کلاس phpmailer می باشد
خطایی هم که نمایش داده ، گویای همه چیز است
90درصد میشه احتمال داد که پلاگین به درستی تنظیم نشده است
موفق باشید