متاسفانه اکثر افرادی که از طریق این بانک کاراشون رو انجام میدادن مستقیما با خود بانک در ارتباط نبودند
و افرادی هم که این میان واسطه بودند تا حدی سهل انگاری کردند و اکنون هم مسدولیت چندانی بر عهده نمیگیرند
به هر حال این افراد باید فکر این باشند که مواردی از این دست بیشتر به اعتبار خودشون لطمه میزنه و ادامه کارشون رو سخت میکنه
سلام
دوستاني كه از رويال بانك كارت داشتن از طريق نماينده رويال بانك خانم خلدي كه خواهرزاده علي جم صاحب بانك كه پولهاي مردم هاپولي كرده هستش و نسبت به انتقال پولها به باكو أقدام ميكرد ميتوانند
نسبت به استرداد مبالغ خود عمل كنند و در دادسراي ٣١ رايانه اي شكايت خود با مطرح كنند اين نزديكترين رآه است
سلام
دوستاني كه از رويال بانك كارت داشتن از طريق نماينده رويال بانك خانم خلدي كه خواهرزاده علي جم صاحب بانك كه پولهاي مردم هاپولي كرده هستش و نسبت به انتقال پولها به باكو أقدام ميكرد ميتوانند
نسبت به استرداد مبالغ خود عمل كنند و در دادسراي ٣١ رايانه اي شكايت خود با مطرح كنند اين نزديكترين رآه است
آخرین خبر اینه که باید برید اونجا وکیل هم قبول نمی کنن و پس از اینکه مدارک شما رو دیدن اسم شما رو یادداشت می کنن و میگن 1 ماه دیگه تماس میگیریم تا الان هم نشنیدم با کسی تماس بگیرن اگر کسی رفته اونجا لطفا اطلاع زسانی کنید تا همه استفاده کنن با تشکر. ضمنا میگن مهلت تاآخر سال میلادی هست.
تا آنجایی که بنده اطلاع دارم
چندتا بانک داخل آذربایجان معرفی کردند برای دریافت وجه که باید حضورا مراجعه کنید و مبلغ خود را دریافت کنید
با سلام،
تا جایی که یادم میاد شما از ما کارتی دریافت نکردید چون الان دو دوست هستند که کارت از ما دارند و وجهشون رو ما براشون تضمین کردیم.
یکیشون در همین تاپیک حضور دارند. فکر نمیکنم شما دوست بعدی بنده باشید چرا که ایشون مرتبا تلفنی با بنده در ارتباط هستند.
ما تمامی کارتهای به نام رو از این بانک حدود یک هفته قبل از این اتفاق باطل و وجهشون رو دریافت و به مشتریان تحویل دادیم.
مستنداتش در شرکت محفوظ بوده و مکاتباتش هم موجوده.
ویرایش توسط nasa_de : September 3rd, 2012 در ساعت 02:16
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
ببخشید اینو میگم واقعا دیگه خیلی رو دارین به خدا من الان حدود ۹ ماه موجودی ۲ تا کارتم که یکی ۹۶۰ دلار بوده یکی ۲ تا ۴۰ دلار بوده دارم پیگیری میکنم شما به من میل زدین که وجه به حسابتون واریز شد قبلا یعنی حدود ۲ میلیون پول امده تو حسابم من متوجه نشدم؟
مدارک بانکی رو میشه همین جا بدین؟
به هر حال بنده تصمیم گرفتم از طریق دادسرا شکایات کنم چون به هیچ عنوان دلیلی نمیبینم بی مسولیتی شما و کلاه برداری واسط شما موجب ضرر ۲ میلیونی من بشه
جناب nasa_de طرف حساب من آقای بهروز هست من پول رو به حساب ایشون ریختم از ایشون هم شکایات میکنم اینکه ایشون با شما کار میکرده و شما با یک بانکی کار میکردین که پولارو خورده هیچ ارتباطی به بنده نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)