سلام دوستان
من می خوام یه کاری شروع کنم یعنی فروش vps باید از کجا شروع کنم چه چیزایی یاد بگیرم چچه کارایی بکنم اگه کمک کنین ممنون میشم
سلام دوستان
من می خوام یه کاری شروع کنم یعنی فروش vps باید از کجا شروع کنم چه چیزایی یاد بگیرم چچه کارایی بکنم اگه کمک کنین ممنون میشم
.1متخصص سرور
2. متخصص هاستينگ ویندوز
3. متخصص هاستينگ لینوکس
آشنایی کامل به Vmware ESXi / ESX
آشنایی کامل به Windows 2003 Server / Windows 2008 Server (جهت نصب و پیکربندی IIS / FTP / Plesk / RRAS و ...)
آشنایی کامل به Linux (جهت نصب کنترل پنل ها / نصب برنامه های امنیتی جهت هاستینگ / انتقال بکاپ و فایل ها و ...)
آشنایی کامل به Kloxo / Directadmin / Cpanel / Plesk (جهت نصب کنترل پنل ها / ایجاد اکانت هاست و نمایندگی هاست / گرفتن نسخه پشتیبان / و کلیه امکانات کنترل پنل ها)
آشنایی مختصر با زبان Php / ASP.NET / Mysql / SqlServer فقط و فقط جهت رفع مشکلات احتمالی در هاست های ویندوز و لینوکس.
آشنایی مختصر با Mikrotik و IBSNG و Nttacplus و KVM
آشنایی مختصر با نحوه برخورد با اخطار های دیتاسنترها.
آشنایی مختصر با شبکه و IP ها .
ویرایش توسط armintanha : September 2nd, 2011 در ساعت 04:29
از کجا می تونم این ها رو یاد بگیرم؟
اگر سرمایه دارید نیاز به هیچ کدوم از اینها ندارید.
میتونید با افراد همین فروم قرارداد ببندید برای کار. به ازای پشتیبانی از کاربران یا جور کردن مشتری مبلغ پرداخت کنید.
اگر هم مشتاق یادگیری هستید مواردی که دوستمون در بالا فرمودند کلیدواژه های مسیر یادگیری چند ساله شما هستند. ابته سردرد ها رو هم بیخیال شید چون عادی میشه b-)
دوستا كسي كلاس خاصي سراغ داره براي اين كار ؟
سلام،
با اجازه از دوستمون، Ahmad Choopani Official Website و http://persianadmins.com
Email: Borhani.92 at gmail dot com
شما اگر بتونی در مرحلهٔ اول با یک نفر مثل شریک کار کنی و کم کم ازش یاد بگیری بهتره تا اینکه بخوای بری کلاس و یه مدت وقتت رو اونجا بگذرونی. اینطوری خیلی جلو میوفتی
من توصیه می کنم برای شروع یک ریسلر بگیرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)