-
November 9th, 2023, 02:09
درخواست فاکتور ساعتی
سلام من یه افزونه برای whmcs یا اسکریپت میخوام که بشه مثل ابر اروان اسیاتیک اراز کلود و سرویس های مشابه فاکتور ساعتی داد کاربر کیف پولش شارژ میکنه و هر ساعت مبلعی از کیفش کم میشه همین حتی سرور خاموش نشد هم مهم نیست مهم اینه از کیفش مبلغ کم بشه در هر ساعت
-
تعداد تشکر ها ازhoseinsadeghi به دلیل پست مفید
-
November 9th, 2023 02:09
# ADS
-
November 9th, 2023, 07:56
عضو انجمن
پاسخ : درخواست فاکتور ساعتی
عرض سلام و احترام.
اینکه میفرمایید مثل ابرآروان و ... باشه، اگر افزونه ای برای این مورد وجود داشته باشه، به هیج عنوان مثل ابرآروان نیست. صرفا ممکنه مبلغ ۳۱ روز رو به ساعت تبدیل کنه. گرفتاری افرادی که هاستینگ دارن امروز اینه که تصورشون اینه که ابرآروان و بقیه ارایهدهنده های حرفهای، به این شکل دارن کار میکنن.
شما اصلا تصور نکنید، اونها به این شیوه هستن. من چندوقت پیش هم بایک هاستینگی صحبت میکردم هم تصورشون این بودکه، مانند افزونه های مشابه، دارن به همین ترتیب، ساعتی حسابوکتاب میکنن که اشتباهه.
شما میتونید یه افزونه ای رو نصب کنید که محاسبه ی ساعتی داشته باشه. داخل دیتابیس whmcs عدد رو میتونید با اعشار صحیح و مبلغ رو بعنوان ساعت، ثبت کنید و افزونه ها هم، با همین روش، میتونن شمارو به نتیجه برسونن که حالا یا افزونه ای مینویسن یا اینکه خودتون دستی همینکار رو انجام بدید.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2023, 00:25
دوستان کسی این مورد بلد نبود؟
-
-
December 9th, 2023, 11:52
عضو جدید
سلام و احترام
افزونه مورد نظر قابل کدنویسی است.
لطفا برای اطلاعات بیشتر و بررسی هزینه تیکت ارسال کنید.
https://cp.hostbaran.com/submitticket.php
⚫️نادان کتاب دید و خیال کرد عالم است
خودبین به کشتی نشست پنداشت ناخداست⚫️
-
-
December 14th, 2023, 14:28
نوشته اصلی توسط
hoseinsadeghi
سلام من یه افزونه برای whmcs یا اسکریپت میخوام که بشه مثل ابر اروان اسیاتیک اراز کلود و سرویس های مشابه فاکتور ساعتی داد کاربر کیف پولش شارژ میکنه و هر ساعت مبلعی از کیفش کم میشه همین حتی سرور خاموش نشد هم مهم نیست مهم اینه از کیفش مبلغ کم بشه در هر ساعت
با درود
دوست حوبم مسئله اینجاست که زیرساخت اونها متفاوت هست و انها از زیرساخت ابری در حال استفاده هستند درحالیکه این مدل سرویس دهی payg شاید مناسب دیگر زیرساخت ها نباشد هرچند ماژول ها و افزونه هایی هستند که لاستیک پراید رو به bmw بخوراننند ،اما درست کار نمی کنند.
درصورت تمایل به فروش سرویس های ابری با بخش فروش ما در تماس باشید تا در مورد شرایط نمایندگی به شما اطلاعرسانی گردد .
سبدی از مهمترین محصولات ابری شامل : دیتاسنتر ابری / ماشین مجازی ابری (دارای تیر بندی از نظر پرفومنس) /داشبورد مدیریتی سطح ریسلر و سطح کاربر و ...
ویرایش توسط saeed25 : December 14th, 2023 در ساعت 16:55
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
تعداد تشکر ها از saeed25 به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2023, 10:05
عضو انجمن
هرچیزی با whmcs شدنی نیست برادر!
سرویس ابری و پلتفرم اختصاصی !!! نه سرور مجازی و whmcs
-