-
February 18th, 2015, 18:39
Oversell در KVM , XEN , OpenVZ نیز وجود دارد
با سلام خدمت عزیزان انجمن ،
متاسفانه بعضی باورهای غلط میان کاربران وجود دارد که در مجازی ساز های KVM یا Xen یا OpenVZ امکان Overselling (فروش بیش از حد از منابع موجود) وجود ندارد.
اینطور نیست ، امکان Overselling وجود دارد
در مجازی ساز هایی مانند KVM و Xen و OpenVZ امکان Overcommit یا Thin Provision یا Balloon memory وجود دارد.
Overcommit memory این امکان را می دهد تا سرویس دهنده بیش از میزان حافظه رم سرور اصلی سرور، سرور مجازی ایجاد کند.
Thin Provision این امکان را میدهد تا سرویس دهنده هارد دیسکی برای سرور مجازی ایجاد کند تا هر چقدر کاربر از هارد دیسک استفاده کرد فضای روی هارد اصلی سرور اشغال شود و این امکان را میدهد تا سرویس دهنده بیش از ظرفیت هارد دیسک سرور اصلی فضا ایجاد کند. (البته این مورد مزایایی هم مثل کاهش میزان I/O در سرورهایی که از Hardware Raid استفاده می کنند دارد)
VBalloon یا Memory Balloon که همانند Overcommit می باشد اما بدین صورت که Guest یعنی سرور مجازی فقط میزان حافظه رمی که استفاده می کند را از Host یعنی سرور اصلی اشغال می کند و باقی حافظه بصورت آزاد در اختیار سرور اصلی قرار می گیرد. شاید نتوانستم درست توضیح دهم ، به عنوان مثال وقتی یک سرور اصلی ۱۶ گیگابایت حافظه رم دارد و به Guest یعنی سرور مجازی ۲ گیگابایت حافظه رم اختصاصی داده شده باشد ، بصورت عادی این ۲ گیگابایت از ۱۶ گیگابایت سرور اصلی گرفته می شود و فقط ۱۴ گیگابایت در دسترس می باشد. اما در حالت VBalloon زمانی که سرور مجازی ۱ گیگابایت رم مصرف کند ، میزان ۱۵ گیگابایت حافظه رم در اختیار سرور اصلی خواهد بود.
منبع: دیتا پرداز
Source: Datapardaz
پ.ن: اگر در عرایض بنده اشتباهی وجود دارد حتما" مطرح کنید.
ویرایش توسط LIAN2 : February 18th, 2015 در ساعت 18:48
-
تعداد تشکر ها ازLIAN2 به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2015 18:39
# ADS
-
February 18th, 2015, 18:50
عضو انجمن
پاسخ : Oversell در KVM , XEN , OpenVZ نیز وجود دارد
در رابطه باور ها در مورد KVM یا Xen اطلاعی ندارم- اما تنها باور موجود از openvz ه overselling هست.تنها تفاوتی که اوپن وی زد در اورسلینگ با دیگر مجازی ساز ها داره امکان اورسلینگ هارده
ویرایش توسط shahab-f : February 18th, 2015 در ساعت 19:03
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
تعداد تشکر ها از shahab-f به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2015, 18:51
در OpenVZ حافظه RAM نیز قابل Oversell هست.
از طریق Swaping یا Vballoon
نوشته اصلی توسط
shahab-f
در رابطه باور ها در مورد KVM یا Xen اطلاعی ندارم- اما تنها باور موجود از openvz ه overselling هست.تنها توافتی که اوپن وی زد در اورسلینگ با دیگر مجازی ساز ها داره امکان اورسلینگ هارده
-
تعداد تشکر ها از LIAN2 به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2015, 19:10
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
LIAN2
در OpenVZ حافظه RAM نیز قابل Oversell هست.
از طریق Swaping یا Vballoon
در رابطه با رم بنده صحبتی نکردم تنها هاردو گفتم ... تفاوت اصلی openvz همان موردی است که خدمتتون گفتم (البته تنها از نوع منابع منظورم است و گرنه openvz به طور کامل base متفاوتی نسبت به دیگر مجازی ساز ها دارد)
دانلود انواع
-
-
February 18th, 2015, 19:13
شهاب خان ، از 'نیز' استفاده کردم ،علاوه بر این که فرمایش شما درست هست ، که یعنی بنده جسارتی نکردم ، رم هم قابل اورسل هست.
همین
نوشته اصلی توسط
shahab-f
در رابطه با رم بنده صحبتی نکردم تنها هاردو گفتم ... تفاوت اصلی openvz همان موردی است که خدمتتون گفتم (البته تنها از نوع منابع منظورم است و گرنه openvz به طور کامل base متفاوتی نسبت به دیگر مجازی ساز ها دارد)
-
تعداد تشکر ها از LIAN2 به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2015, 19:16
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
LIAN2
شهاب خان ، از 'نیز' استفاده کردم ،علاوه بر این که فرمایش شما درست هست ، که یعنی بنده جسارتی نکردم ، رم هم قابل اورسل هست.
همین
صحیح ....
بنده منظوری نداشتم
موفق باشید!
دانلود انواع
-
-
February 18th, 2015, 19:24
ممنون بابت اطلاع رسانی پس این مارک تبلیغی که به ما میگن دروغ هست و همه اورسل می کنن جالبه گفتن اصلا قابلیت اورسل نداره
-
-
February 18th, 2015, 19:28
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
aminrt4
ممنون بابت اطلاع رسانی پس این مارک تبلیغی که به ما میگن دروغ هست و همه اورسل می کنن جالبه گفتن اصلا قابلیت اورسل نداره
سلام
دوست عزیز همه نه شاید برخی!
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازjahromweb به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2015, 19:30
این مورد را یادآوری کنم ، برای همکاران عزیز سوء تفاهم پیش نیاید که قصد تخریب یا ایجاد نظر سوء به سرویس دهندگانی که از این مجازی ساز ها استفاده می کنند داشته باشم.چه بسی ما هم از KVM استفاده می کنیم و فقط قصد شفاف سازی را داشتم.
بله قابل Oversell هستند اما دلیل نمیشه که همه Oversell کنند
نوشته اصلی توسط
aminrt4
-
تعداد تشکر ها ازLIAN2 به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2015, 19:35
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
aminrt4
اگر فروشنده وجدان کافی داشته باشه اورسل چیزه بدی نیست جناب و حتی به سود مشتری هم هست
مقاله زیر رو پیشنهاد میکنم مطالعه کنید
سیاست فروش اورسل
دانلود انواع
-