internet.bs ثبت کننده بدون تحریم با وبمانی و قیمت 8.99
کسی با اینجا کار میکنه؟
internet.bs
مال کشور باهاماس است(یک کشور کوچیک بین کوبا و آمریکا)
تو لیست اسم ایران را داره و ساپورت گفت مشکلی با هیچ کشوری نداریم حتی کره شمالی:d
قیمتش 8.99 برای com
Private WHOIS |
رایگان داره |
api و پلاگین whmcs داره
از 2003 فعاله(به گفته خودشون) و الکساش نشون میده بیشتر مشتری هاش از فرانسه و آمریکا و بعد هند و روسیه و تایلند و انگلستان و... هستند
لیست قیمتهاش
https://internetbs.net/en/domain-nam...ons/price.html
اینارو قبول میکنه
G2S - Credit card
MasterCardVisa
Skrill (Moneybookers)
Payza (AlertPay)
WebMoney
PAYPAL
به نظر گزینه خوبی میرسه نظر شما چیست؟:39:
پاسخ : internet.bs ثبت کننده بدون تحریم با وبمانی و قیمت 8.99
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ping
کسی با اینا کار نکرده؟
بله بنده 3 سالی میشه با این شرکت کار میکنم ولی یک بدی که داره پنل برای کاربران نمیشه داد . هیچ مشکلی هم با تحریم نخواهید داشت
و کمی قیمت هاشون ثبات نداره و هر چند گاهی تغییر میدن . با حداقل 65 $ میتونید شروع کنید و ماژول whmcs هم داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
بله بنده 3 سالی میشه با این شرکت کار میکنم ولی یک بدی که داره پنل برای کاربران نمیشه داد . هیچ مشکلی هم با تحریم نخواهید داشت
و کمی قیمت هاشون ثبات نداره و هر چند گاهی تغییر میدن . با حداقل 65 $ میتونید شروع کنید و ماژول whmcs هم داره
پنل کاربر نباشه که خیلی دردسر ساز خواهد بود
مگر برای دامنه های شخصی خودتون استفاده کنید
اکثر کابرا کاملا هدفدار حرکت می کنن ، از همه چیز آگاه هستند و میدونن عدم دسترسی به کنتر پنل دامنه دردسر داره پس برای نماینده هم زیاد مطلوب نیست. ولی اگر برای دامنه های شخصی خودتون بخوایین به درد میخوره
اگه نتونیم اکانت بدیم به کاربر که دیگه نمایندگی نمیشه میریم تو نیم ثبت میکنیم بهش میگیم جاش امنه
یکی هست کار میکنه با این رجیسترار. یوزرشون اینجا MOHAMMAD MOHSEN هست. سایتشونم فکر کنم iraniannic.com و karbaran.com باشه!
بنده باهاشون کار میکنم و پنل مستقیم نداره