PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اکسس پوینت های فضای داخلی کدوم مدلش خوبه؟

Behrang75
February 27th, 2021, 01:00
سلام دوستان ما برای کارمون نیاز به اکسس پوینت های فضای داخلی خیلی قوی نیاز داریم. کسی میدونه بهترین مارکش و مدلش کدوما هستن؟ چیزی که چندین سال جواب بده و خیلی زود خراب نشه یا قاطی نکنه که تعمیرش خیلی طول میکشه.
میدونید از چه سایت معتبری میتونم خرید کنم؟

NetworkFA
February 27th, 2021, 01:40
unifi

k-pax
February 27th, 2021, 14:03
mikrotik cap

من unifi اشتم مارک خوبیه اما بنظرم خیلی بسته هستش اما mikrotik آزادی عمل بیشتری بهتون میده

irplugin.com
April 3rd, 2021, 21:48
سلام دوستان ما برای کارمون نیاز به اکسس پوینت های فضای داخلی خیلی قوی نیاز داریم. کسی میدونه بهترین مارکش و مدلش کدوما هستن؟ چیزی که چندین سال جواب بده و خیلی زود خراب نشه یا قاطی نکنه که تعمیرش خیلی طول میکشه.

Cisco Linksys E2000

farhadhelix
April 4th, 2021, 10:20

سلام

میکروتیک

mehrshad.ho
April 4th, 2021, 10:26
میکروتیک بزارید
hap lite یا 951

milad221
April 4th, 2021, 13:04
سلام

میکروتیک
اقا فرهاد گل یکی از نمونه ترین استاد های میکروتیک هستش که بارها و بارها من مزاحمش شدم و کلی جوواب در اختیارم گذاشت اگر میگه میکروتیک دلیل داره برای این گفته هاش
میکروتیک انعطاف بسیار زیادی داره و خیلی خوب میتونید سناریو های مختلف رو داخلش اجرا کنید

اقا فرهاد منم میخوام برای خونم همینکار رو انجام بدم کدوم مدل رو پیشنهاد میدید ؟

farhadhelix
April 4th, 2021, 16:18
اقا فرهاد گل یکی از نمونه ترین استاد های میکروتیک هستش که بارها و بارها من مزاحمش شدم و کلی جوواب در اختیارم گذاشت اگر میگه میکروتیک دلیل داره برای این گفته هاش
میکروتیک انعطاف بسیار زیادی داره و خیلی خوب میتونید سناریو های مختلف رو داخلش اجرا کنید

اقا فرهاد منم میخوام برای خونم همینکار رو انجام بدم کدوم مدل رو پیشنهاد میدید ؟

لطف دارید دوست عزیز انجام وظیفه بوده

مدل زیاده . برای خونه و انجام موارد اولیه سبک بدون کانکشن های زیاد همون hap lite تا الان خوب جواب داده . میتونید ازش استفاده کنید