PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه میتونم برای یک سایتم تبلیغ کنم؟

hamed7157
August 14th, 2019, 12:38
سلام. من یه سایت در رابطه با چاپ و بسته بندی که روی شاید 10 کلمه مرتبط صفحه اول گوگل هست
میخوام فقط تبلیغات سایت های چاپ و بسته بندی و مراکز و شرکت های چاپ و بسته بندی را بزارم توش
راهنمایی کنین چیکار کنم؟
چطور میتونم به همه رسته هیا چاپ و بسته بندی پیام بدم داخل تلگرام؟ سرویس معرفی کنین

Nikihost
August 14th, 2019, 13:10
سلام. من یه سایت در رابطه با چاپ و بسته بندی که روی شاید 10 کلمه مرتبط صفحه اول گوگل هست
میخوام فقط تبلیغات سایت های چاپ و بسته بندی و مراکز و شرکت های چاپ و بسته بندی را بزارم توش
راهنمایی کنین چیکار کنم؟
چطور میتونم به همه رسته هیا چاپ و بسته بندی پیام بدم داخل تلگرام؟ سرویس معرفی کنین

بهترین گزینه این است که که پیج و یا کانال هایی که در رسته کاریتون هستند و اعضا زیادی دارند تبلیغ بدهید.که شما هم دیده شوید

راد
August 15th, 2019, 10:48
خب دوست عزیز این کانالها رو چجوری پیدا کنه؟حالا باز تفریحی یا خبری بود یک چیزی پره ولی موضوع ایشون خیلی کمه

aryanhost
August 15th, 2019, 18:30
درود وقت بخیر
می تونید وارد یه گروه بشید که مربوط به کارتون جدیدا هم که راحت میتونید گروه ها رو سرچ کنید بعدشم به اعضاشون پیام بدید ولی این کار اصولی نیست، اگه مایل باشید از راه اصولی میتونیم در خدمتتون باشیم

راد
August 15th, 2019, 20:56
بنظر میرسه شما در زمینه کسب درآمد هم تجربه داشته باشید بنظرتون چه محصول اینترنتی بفروشیم که تخصص نخواد و درآمد خوبی داشته باشه این ایمیل منه یمقدار سرمایه هم داریم

nikeetablighat21@gmail.com

novingate
August 18th, 2019, 16:10
تو تلگرام یه قسمت داره میتونی سرچ کنی