توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش vip کردن لینک های دانلود در iis
mrcback
February 16th, 2017, 14:00
سلام و خسته نباشید تو سرور مجازی iis نصب کردم و یکی از درایوهام رو شر کردم وقتی ایپی سرورمجازی رو تو مروگر میزنی فایل هاش میاد نمیخوام این با زدن ایپی رو هر سیستمی این فایل ها ظاهر بشن و دانلودش کنن میخوام وقتی ایپی رو زدن تو مروگر درخواست یوزر پسورد بکنه از طرف بعد فایل رو بتونه دانلود که یا وقتی ایپی رو زد و فایل ها ظاهر شدن رو هر فایلی که کلیک کرد و خواست دانلود کنه ازش یوزرنیم و پسورد بخواد ممنون میشم راهنمایی کیند ویندوز هم 2012 هست ایپی وی پی اس هم رو دامین ثپت کردم الان هم به صورت ایپی سرور مجازی فایل ها ظاهر میشن هم به صورت دامین dl.domain.com
لطفا راهنمایی کنید بهترین راه حال واسه این مشکل چیه با تشکر فراوان
karwan125
February 16th, 2017, 14:44
سلام و خسته نباشید تو سرور مجازی iis نصب کردم و یکی از درایوهام رو شر کردم وقتی ایپی سرورمجازی رو تو مروگر میزنی فایل هاش میاد نمیخوام این با زدن ایپی رو هر سیستمی این فایل ها ظاهر بشن و دانلودش کنن میخوام وقتی ایپی رو زدن تو مروگر درخواست یوزر پسورد بکنه از طرف بعد فایل رو بتونه دانلود که یا وقتی ایپی رو زد و فایل ها ظاهر شدن رو هر فایلی که کلیک کرد و خواست دانلود کنه ازش یوزرنیم و پسورد بخواد ممنون میشم راهنمایی کیند ویندوز هم 2012 هست ایپی وی پی اس هم رو دامین ثپت کردم الان هم به صورت ایپی سرور مجازی فایل ها ظاهر میشن هم به صورت دامین dl.domain.com
لطفا راهنمایی کنید بهترین راه حال واسه این مشکل چیه با تشکر فراوان
از اسکریپ لینک دانلود ( vip )غیر مستقیم مدت دار استفاده کن
mrcback
February 16th, 2017, 14:54
میشه کاملتر توضیح بدید الان باید چیکار کنم اون از کجا تهیه کنم رایگان پیدا میشه یا باید بخرمش لطفا دقیق راهنمایی کنید