delta
February 8th, 2014, 19:55
سلام.2 ماه پیش یک حساب پی پال از یکی از دوستان خریداری کردم برای اجرای یک پروژه که با شکست مواجه شد.از حساب اصلا استفاده ای نکردم و یک وی پی اس اختصاصی هم ماهانه 15 خریدم براش که فقط با آن حساب وارد بشم تا مشکلی پیش نیاد..خلاصه بلا استفاده افتاده و اگر کسی نیاز داره تحویل سریع بعد پرداخت میفروشم.
حساب اصلا استفاده نشده و دلیل فروشمم فقط شکست طرحی بود که قراره انجام بدم..
پشتیبانیشم با دوست عزیزمون هست که ازش خریدم..مشکلی خوردید میتونید کمکتون کنه..
خودم 150 خریدم به مشتری میدم 140 تومان.. دوستانی که میخوان اطلاع بدند لطفا.پس از پرداخت سریع تحو.یل داده میشه... وی پی اسش هم یک 10 روزی وقت داره که روش رایگان بهتون میدم.
مشخصات حساب
حساب پی پال ورفای شده از آمریکا
مشخصات حساب:
1- پی پال از نوع پرسونال یا پریمایر میباشد.
2-امکان خرید از کلیه وب سایتها - شرکتها و مرچانتهای داخل و خارج آمریکا
3- برای افتتاح این حساب مدارک احراز هویت ( پاسپورت - گواهینامه...) دریافت نمیشود.
4- حسابها ظرف مدت 3 روز کاری به وقت میلادی افتتاح میشوند.
5- امکان دریافت درگاه برای فروش محصولات در فروشگاههایی نظیر ebay- 2checlout- plimus- clickbank-apple-avangate- cleverbridge-,... از طریق این حساب
6- کلیه حسابهای پی پال پس از طی مراحل بانکی و به صورت ورفای شده تحویل داده میشوند.
7- حساب دارای یک عدد شماره تلفن معتبر برای دریافت تماس ها - ورفای و... میباشد.
8- در زمان تحویل حساب کلیه نکات لازم برای نگهداری و جلوگیری از لیمیت به همراه اطلاعات کامل از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.
در صورت لیمیت شدن حساب مدارک زیر برای ارائه به پی پال تهیه خواهد شد :
1- کارت اعتباری ویزا-مسترکارت جهت تایید آدرس
2- صورتحساب تلفن- گاز- گردش حساب بانکی و...
هزینه افتتاح حساب: 150000
اینم تاپیکش که خریدم خودم
http://www.webhostingtalk.ir/f172/65789/index23.html
حساب اصلا استفاده نشده و دلیل فروشمم فقط شکست طرحی بود که قراره انجام بدم..
پشتیبانیشم با دوست عزیزمون هست که ازش خریدم..مشکلی خوردید میتونید کمکتون کنه..
خودم 150 خریدم به مشتری میدم 140 تومان.. دوستانی که میخوان اطلاع بدند لطفا.پس از پرداخت سریع تحو.یل داده میشه... وی پی اسش هم یک 10 روزی وقت داره که روش رایگان بهتون میدم.
مشخصات حساب
حساب پی پال ورفای شده از آمریکا
مشخصات حساب:
1- پی پال از نوع پرسونال یا پریمایر میباشد.
2-امکان خرید از کلیه وب سایتها - شرکتها و مرچانتهای داخل و خارج آمریکا
3- برای افتتاح این حساب مدارک احراز هویت ( پاسپورت - گواهینامه...) دریافت نمیشود.
4- حسابها ظرف مدت 3 روز کاری به وقت میلادی افتتاح میشوند.
5- امکان دریافت درگاه برای فروش محصولات در فروشگاههایی نظیر ebay- 2checlout- plimus- clickbank-apple-avangate- cleverbridge-,... از طریق این حساب
6- کلیه حسابهای پی پال پس از طی مراحل بانکی و به صورت ورفای شده تحویل داده میشوند.
7- حساب دارای یک عدد شماره تلفن معتبر برای دریافت تماس ها - ورفای و... میباشد.
8- در زمان تحویل حساب کلیه نکات لازم برای نگهداری و جلوگیری از لیمیت به همراه اطلاعات کامل از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.
در صورت لیمیت شدن حساب مدارک زیر برای ارائه به پی پال تهیه خواهد شد :
1- کارت اعتباری ویزا-مسترکارت جهت تایید آدرس
2- صورتحساب تلفن- گاز- گردش حساب بانکی و...
هزینه افتتاح حساب: 150000
اینم تاپیکش که خریدم خودم
http://www.webhostingtalk.ir/f172/65789/index23.html