سلام
دوستان میشه راهنمایی کنید
واسه خرید هاست خارجی
جاست هاست : ارائه دهنده خدمات حرفه ای هاستینگ یا Ix Web Hosting|نماینده فروش هاست و دامنه در ایران|فضا و ترافیک نامحدود
ممنون
سلام
دوستان میشه راهنمایی کنید
واسه خرید هاست خارجی
جاست هاست : ارائه دهنده خدمات حرفه ای هاستینگ یا Ix Web Hosting|نماینده فروش هاست و دامنه در ایران|فضا و ترافیک نامحدود
ممنون
طراح و برنامه نویس وب . php - Css
خودت مستقیم بخر .
از لیبرتی رزرو استفاده کن . اگر پی پال نداری .( بیت کوین هم خوبه.)
اگر میخوای از اینا بخری ببین کدوم با تجربه تره
حداقل 3 سال تجربه
موفق باشید
اینا که جفتش ایرانی هستن! چرا توی بخش هاستینگ خارجی تاپیک زدی پس! خارجی بخای من برات خرید می کنم از هر جا بخای
سایت justhost که ایرانی هست و واحد پولیش ریاله و از طریق زرین پال هم می تونین پراخت کنید.
سایت ixwebhosting هم بنظر میرسه نمایندگی شرکت IX web hosting توی ایران رو داره ولی خیلی امن بنظر نمی رسه چون لوگوهای اطمینانی که از مک آفی و شرکت های دیگه گذاشته فقط عکس هستن و لینک نیستند که بتونین هویتشون رو چک کنین. شرکت IX web hosting هم توی این سایت رنک 3 از 5 رو داره که خیلی جالب نیست.
من با خود شرکت صحبت کردم و جوابشون این بود که بیاین مستقیم از خودمون خرید کنین:
Konstantin Abuzyarov: Hello, my name is Konstantin please let me know how can I help you today?you: Hi;
you: Is Ix Web Hosting|نماینده فروش هاست و دامنه در ایران|فضا و ترافیک نامحدود is your partner in Iran?
Konstantin Abuzyarov: one moment please
Konstantin Abuzyarov: It should be one of our affiliates. I advise to make purchases directly through our official website ixwebhosting.com
you: Thanks, do you trust that website?
Konstantin Abuzyarov: I would like to to answer that I am not sure and do not know exact information about it
you: Thanks again, I'm from Iran but I can pay my invoices via paypal or credit card, can I use your service?
Konstantin Abuzyarov: We accept payments through cards which allow internet transactions and to be charged in dollars
Konstantin Abuzyarov: If paying with paypal such card should be attached to paypal account
دوست گرامی بهتر است برای خرید از واسطه ایرانی خرید کنید که به مسائل کاملا وارد باشه ... شرکت های بسیار معتبری در ایران وجود داره که برای خرید میتونید به این سایت ها مراجعه کنید.
اگر هاست خارجی می خوای به این هم سر بزن ، کیفیتش خیلی خوب هست ، من ۵ ماه هست یک سرویس دارم اپتایمش عالی بوده و بی دردسر ، با ایران و دومین ir هم هیچ مشکلی نداره.
http://www.myhostblast.net/aff.php?aff=5778
خواستی خودم هم می تونم واست بگیرم.
شرکت؟! برید توی همین انجمن توی تاپیک پرداخت های ارزی دوستان زیادی انجام میدن کار پرداخت رو . کسی برای این کار شرکت ثبت نمی کنه!
این آدرس بخش مربوطه :
Payment Credit card
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)