-
December 2nd, 2021, 21:08
خطای ورود به esxi
سلام وقت همه دوستان بخیر
اگه بتونه کسی کمک کنه ممنون میشم.
من بعد از نصب esxi 6.7 update 2 وقتی می خوام از طریق وب وارد صفحه مدیریت بشم خطای زیر رو دریافت میکنم:
Cannot complete login due to an incorrect user name or password.
از طریق kvm هیچ مشکلی نداره و وارد میشه ولی از باقی موارد مثل وب و ssh وارد نمیشه و همین خطا رو میده. سرور هم ماله هتزنره و بهشون ایمیل میزنم میگن ما نمیتونم به این مسایل جواب بدیم
-
-
December 2nd, 2021 21:08
# ADS
-
December 3rd, 2021, 01:11
عضو انجمن
پاسخ : خطای ورود به esxi
سلام وقت بخیر،
از kvm باید سرویس های esxi رو ریست کنین، بعد مشکل رفع میشه.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از ghasemy50 به دلیل پست مفید
-
December 3rd, 2021, 06:52
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
x.secretly
سلام وقت همه دوستان بخیر
اگه بتونه کسی کمک کنه ممنون میشم.
من بعد از نصب esxi 6.7 update 2 وقتی می خوام از طریق وب وارد صفحه مدیریت بشم خطای زیر رو دریافت میکنم:
Cannot complete login due to an incorrect user name or password.
از طریق kvm هیچ مشکلی نداره و وارد میشه ولی از باقی موارد مثل وب و ssh وارد نمیشه و همین خطا رو میده. سرور هم ماله هتزنره و بهشون ایمیل میزنم میگن ما نمیتونم به این مسایل جواب بدیم
سلام
به دلیل bruteforce سیستم عامل ESXI بلاک میکنه یوزر مربوطه رو و از اونجایی که پیش فرض root هست حمله ها هم با این یوزر نیم انجام بشه و بعد از بلاک شدن وب و ssh قابل اتصال نیست
شما از طریق KVM وصل شید به سرورتون و ریست کنید رمز root رو سپس سریعا لاگین شید از طریق وب و یک یوزر جدید فول ادمین ایجاد کنید که root نباشه و اینطور مواقع از اون استفاده کنید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
December 3rd, 2021, 23:54
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
سلام
به دلیل bruteforce سیستم عامل ESXI بلاک میکنه یوزر مربوطه رو و از اونجایی که پیش فرض root هست حمله ها هم با این یوزر نیم انجام بشه و بعد از بلاک شدن وب و ssh قابل اتصال نیست
شما از طریق KVM وصل شید به سرورتون و ریست کنید رمز root رو سپس سریعا لاگین شید از طریق وب و یک یوزر جدید فول ادمین ایجاد کنید که root نباشه و اینطور مواقع از اون استفاده کنید
این کارو رو کردم جواب نداد.
البته lockdown mode هم فعال هست که نمیشه غیر فعالش کرد. یه جا خوندم که باید فقط از طریق vcenter وارد شد که منم vcenter نصب کردم بازم موقع اضافه کردن esxi به عنوان هاست همون خطا رو میده. دوستانی که با هتز نر کار کردن میتدونن چطور باید lockdown رو غیر فعال کرد؟ از kvm نمیشه غیر فعال کردن یعنی این گزینه طوسی و غیر فعال هست و نمیشه تغییرش داد و غیر فعالش کرد.
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
ghasemy50
سلام وقت بخیر،
از kvm باید سرویس های esxi رو ریست کنین، بعد مشکل رفع میشه.
موفق باشید.
کدوم سرویس ها و از کدوم منو؟
ویرایش توسط x.secretly : December 4th, 2021 در ساعت 02:30
-
-
December 4th, 2021, 05:37
عضو انجمن
درست به نظر انجام ندادید مراحل رو وگرنه 7 سرور آلمان داریم قبلنا این مشکل پیش میومد براش تا اینکه کلا یوزر روت رو تغییر دادیم به چیز دیگه
وارد dcui بشید از طریق KVM و shell رو فعال کنید داخل سرور سپس اگر اشتباه نکنم با ctrl+alt+f1 وارد شل سیستم بشید
pam_tally2 --user root --reset
کد بالارو بزنید تا ریست بشه لاک داین یوزر سپس سریعا لاگین کنید از وب
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2021, 13:01
vim-cmd -U dcui vimsvc/auth/lockdown_mode_exit
کد بالا رو زدم میگه ورژن ۶ ساپورت نمیکنه این دستور رو!!!
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
درست به نظر انجام ندادید مراحل رو وگرنه 7 سرور آلمان داریم قبلنا این مشکل پیش میومد براش تا اینکه کلا یوزر روت رو تغییر دادیم به چیز دیگه
وارد dcui بشید از طریق KVM و shell رو فعال کنید داخل سرور سپس اگر اشتباه نکنم با ctrl+alt+f1 وارد شل سیستم بشید
pam_tally2 --user root --reset
کد بالارو بزنید تا ریست بشه لاک داین یوزر سپس سریعا لاگین کنید از وب
اینم تستم می کنم میگم.
ولی اگه بخوام یه یوزر ادد کنم با اون میشه وارد شد؟ اگه میشه دستورش بفرمایید! فقط باید ادد کنم یا پرمیشن هم میخواد؟
ویرایش توسط x.secretly : December 4th, 2021 در ساعت 13:02
-
-
December 4th, 2021, 15:05
آخرین آپدیت 6.7 رو از نوع نصب کردم مشکل حل شد فک کنم مشکل از آپدیت نبودن esxi بود.
با سپاس از همه دوستان
-