-
July 29th, 2014, 16:11
سوال: ایا پیدا کردن سرویس دهنده واسطه بین دیتاسنتر و سرویس گیرنده امکان پذیر است؟
سلام دوستان عید تون مبارک باشه
مدتی هست این سوال ذهنم رو درگیر کرده که شخص x (سرویس گیرنده) به واسطه ی هاستینگ y (سرویس دهنده واسطه) از دیتا سنتر z سرور خریده است.
می خواستم ببینم با داشتن آی پی سرور شخص دیگری امکان پیدا کردن سرویس دهنده ی واسطه رو داره یا نه؟ اگر اطلاعات دیگه ای هم هست که من از اون بی خبرم لطفا شرح دهید سپاس
-
-
July 29th, 2014 16:11
# ADS
-
July 29th, 2014, 17:35
پاسخ : سوال: ایا پیدا کردن سرویس دهنده واسطه بین دیتاسنتر و سرویس گیرنده امکان پذیر است؟
-
تعداد تشکر ها از viva به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2014, 22:38
عضو انجمن
پاسخ : سوال: ایا پیدا کردن سرویس دهنده واسطه بین دیتاسنتر و سرویس گیرنده امکان پذیر است؟
سلام شدنش که میشه ایمیل میزنین دیتاسنتر ای پی رو میدین
میگین من از شخصی سروراجاره کردم اطلاعات تماس یا ایمیلشو میخوام چون فراموش کردم بهتون میدن
البته من یکبار این کارو کردم و نتیجه گرفتم.شاید همه ی دیتاسنترها نشه ولی من از یو کی 2 گرفتم.
ارادت
-
تعداد تشکر ها از007 به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2014, 22:55
نوشته اصلی توسط
007
سلام شدنش که میشه ایمیل میزنین دیتاسنتر ای پی رو میدین
میگین من از شخصی سروراجاره کردم اطلاعات تماس یا ایمیلشو میخوام چون فراموش کردم بهتون میدن
البته من یکبار این کارو کردم و نتیجه گرفتم.شاید همه ی دیتاسنترها نشه ولی من از یو کی 2 گرفتم.
ارادت
از تفکر و حرکتت خوشم اومد
لایک داشت
-
-
July 31st, 2014, 13:29
دوستان همچنان منتظر شما هستیم
-
-
July 31st, 2014, 15:16
عضو دائم
از آی پی مورد نظر میتوانید lookup بگیرید تا سایت هایی که بر روی آن آی پی میزبانی میشوند را مشاهده نمایید
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
تعداد تشکر ها ازa.e به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2014, 12:23
نوشته اصلی توسط
a.e
از آی پی مورد نظر میتوانید lookup بگیرید تا سایت هایی که بر روی آن آی پی میزبانی میشوند را مشاهده نمایید
سلام دوست من منظور بیشتر روی سرور مجازی هست نه هاست که این مورد جواب نمی ده
- - - Updated - - -
دوستان منتظر حضور گرم شما هستیم
- - - Updated - - -
up
-
تعداد تشکر ها از Behrouz50Amir به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2014, 12:14
-
-
August 20th, 2014, 13:12
بستگی به دیتاسنتر داره که اطلاعات ای پی رو تو whois به اسم شخص وارد کنه که اگه شما هویز بگیرید از ای پی اطلاعات شخص را نشان بده
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
-
تعداد تشکر ها از omidppm به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2014, 13:22
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
Behrouz50Amir
سلام دوستان عید تون مبارک باشه
مدتی هست این سوال ذهنم رو درگیر کرده که شخص x (سرویس گیرنده) به واسطه ی هاستینگ y (سرویس دهنده واسطه) از دیتا سنتر z سرور خریده است.
می خواستم ببینم با داشتن آی پی سرور شخص دیگری امکان پیدا کردن سرویس دهنده ی واسطه رو داره یا نه؟ اگر اطلاعات دیگه ای هم هست که من از اون بی خبرم لطفا شرح دهید سپاس
با سلام
بله امکا پذیر هست
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید