با سلام خدمت دوستان
من دامینی دارم که میخوام از ریسلو به رجیسترر دیگهای انتقالش بدم که قابلیت Whois Privacy داشته باشه و همچنین کنترل پنل کامل و اختصاصی.
مشکلی از بابت هزینه هم نیست.
ممنون میشم آفرهاتون را با ذکر نام رجیسترر اعلام کنید.
با سلام خدمت دوستان
من دامینی دارم که میخوام از ریسلو به رجیسترر دیگهای انتقالش بدم که قابلیت Whois Privacy داشته باشه و همچنین کنترل پنل کامل و اختصاصی.
مشکلی از بابت هزینه هم نیست.
ممنون میشم آفرهاتون را با ذکر نام رجیسترر اعلام کنید.
سلام
به ریسلرکلاپ می توانیم برای شما منتقل نماییم
سبد خرید - ارتباط7
یاهوی ایدی: ertebat7host
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
از رسیلر کلاب قابل ارائه برای شماست
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
سلام
دوست عزیز افاق هاستینگ از سال 2007 میلادی فعالیت میکند و هزاران دامنه تا این لحظه ثبت کرده است.
+ دارای نماد اعتماد ملی
+ پرداخت آنلاین بانک سامان و پارسیان
+ ارایه کنترل پنل مدیریتی کامل برای دامنه ها به کاربران
+ مالکیت کامل برای کاربر
جستجوگر دامنه - Afaghhosting
میتوانیم دامنه شما را به ریسلر کلا انتقال دهیم
لطفا از طریق لینک بالا به بخش فروش ما تیکت بزنید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
ممنون از دوستان بابت آفرهاشون
فقط سوالی که میمونه اینه که با توجه به تحریم کردن ایران توسط ResselerClub آیا مشکلی دامین بنده رو تهدید نمیکنه؟ اگه مشکلی پیش بیاد شرکت شما اون رو برطرف می کنه؟
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)