-
مشکل در صدور گواهی ssl رایگان در دایرکت ادمین
<p>
سلام دوستان من موقع ایجاد گواهی نامه رایگان در دایرکت ادمین با خطای زیر مواجه میشم لازم به ذکر است چند بار پشت سر هم گواهی ایجاد کردم که در اخر با این خطا مواجه میشم چه کاری میشه کرد حل بشه این موضوع؟ Could not execute your request |
|
Details |
</p>
ویرایش توسط amir198 : May 16th, 2021 در ساعت 12:13
-
-
May 16th, 2021 00:46
# ADS
-
پاسخ : مشکل در صدور گواهی ssl رایگان در دایرکت ادمین
سلام. برای خطای ssl بهتره که با پشتیبانی هاستتون صحبت کنید. خودتون کلی وقت بزارید و شاید درست نشه و چون ssl برای اعتبار سایتتون مهمه یه وقت مشکلی پیش نیاد. از کجا هاست گرفتین؟ پارس پک، ایران هاست یا ....؟
-
-
عضو انجمن
درود
دامنه شما مشکل دی ان اس نداره که بالا نیاد ؟
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
نوشته اصلی توسط
amir198
<p>
سلام دوستان من موقع ایجاد گواهی نامه رایگان در دایرکت ادمین با خطای زیر مواجه میشم لازم به ذکر است چند بار پشت سر هم گواهی ایجاد کردم که در اخر با این خطا مواجه میشم چه کاری میشه کرد حل بشه این موضوع؟
Could not execute your request |
|
Details |
</p>
با سلام
شاید فولدری که خالی است و ساب دامین نیست رو هم می خواهید اینطوری بهش ssl بدید!
فقط دامین و ساب دامین هایی که وجود دارند رو تیک بزنید، اگه احیانا ناخواسته فولدری رو تیک بزنید که شبه ساب دامین باشه هم این ارور رو میده!
-
-
نوشته اصلی توسط
amir198
<p>
سلام دوستان من موقع ایجاد گواهی نامه رایگان در دایرکت ادمین با خطای زیر مواجه میشم لازم به ذکر است چند بار پشت سر هم گواهی ایجاد کردم که در اخر با این خطا مواجه میشم چه کاری میشه کرد حل بشه این موضوع؟
|
Details |
</p>
تو فروم دایرکت ادمین مشکل رو از دی ان اس میدونند
https://forum.directadmin.com/thread...ypt-ssl.61978/
-
-
June 27th, 2021, 18:52
نوشته اصلی توسط
amir198
<p>
|
Details |
</p>
به نظرم یه چیزی رو اضافه اد کردی. مثلا دامین و ساب دامین هایی که داری رو انتخاب کن. اگه دیدی کلی قراره وقت گیر باشه به پشتیباهی هاستت بگو درست میکنه. هاستت از ایران هاسته؟
-
-
August 23rd, 2021, 12:16
طبق ای پی10.10.34.35 که در داخل کد ها مشاهده میکنم احتمال زیاد دامنه فیـلتر هست و چون رو هاست ایرانه برای همون ارور میدهخرید هاستینگ میهن چت
ویرایش توسط amir rasouli nas : August 23rd, 2021 در ساعت 12:18
-