لطفا این تاپیک رو تا آخر بخونید بعد به علت نام گذاری این تاپیک توسط من پی ببرید
فروش پک های افزایش فروش محصولات اینترنتی شما با درامد تضمینی - PersianTools Forums
لطفا این تاپیک رو تا آخر بخونید بعد به علت نام گذاری این تاپیک توسط من پی ببرید
فروش پک های افزایش فروش محصولات اینترنتی شما با درامد تضمینی - PersianTools Forums
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
کسی ندیدم ناراضی باشه! جریان چیه سرت کلاه گزاشته؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
عزیز جان اروجلو عزیز من سرم از این کلاه ها نمیره هنوز به اونجاها نرسیده فعلا ابتدای کلاه برداریه !!! اگه کسی بهش پول داده هنوز نفهمیده تا کجاش کلاه رفته کسی که فروشگاه داره میدونه در آوردن این مبالغ با این مقدار تبلیغات امکان نداره الان از تبلیغ در بهترین شرایط فقط پول تبلیغ به دست میاد بجز چند مورد خاص که اون هم به زور به 30 درصد سود دهی میرسه بعد این آقا اگه میتونست همچین پولی در بیاره چرا واسه خودش نمیکنه عین یه دعا نویس که میخواد واسه همه دعا بنویسه و مستجاب بشه غافل از اینکه اگه دعاش مستجاب میشد که یه دعای توپ واسه خودش میکرد که کنار خیابون نباشه !!!
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
مزخرف هستش .. اون دوست خوب جوابی بهش دادن : تو اگه بیل بزنی باغچه خودتو بیل بزن
حالا باید دید کی شکایت ها شروع میشه
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
موافقم.
طرف اگر درآمد اینجوری داره برای افراد درست میکنه، چرا از اونها پول می گیره . خوب از همون درآمد برای خودش هم بر داره دیگه .
مثل این ایمیل ها می مونه که به طرف می گه شما برنده یک گوشیه iPhone Thorch شدین. لطفا برای ارسال این هدیه، هزینه پست را به این شماره حساب واریز نمایید.
خدا بخیر بگذرونه.
یه نوع کارآفرینی هست که در نوع خود جالبه اما نمیشه از حرف دوستمون هم گذشت :
طرف اگر درآمد اینجوری داره برای افراد درست میکنه، چرا از اونها پول می گیره . خوب از همون درآمد برای خودش هم بر داره دیگه .
مثل این ایمیل ها می مونه که به طرف می گه شما برنده یک گوشیه iPhone Thorch شدین. لطفا برای ارسال این هدیه، هزینه پست را به این شماره حساب واریز نمایید.
نباید زود قضاوت کرد . اما با نظر دوستان موافقم . معمولا اگر کسی متد و روش خاصی داره سعی میکنه محفوظ نگهش داره تا رقبا زیاد نشن . نه اینکه بیاد تو فروم حراجش کنه .
[LEFT]Tehran Server - Web Hosting
Tell: 0262 3222060
Mobile:0912 4225407 - Mohammadi
Mobile:0919 7030079 - Rostami
خوب این 100% معلومه که ایشون خیلی بخواد به حرفش پایبند باشه حداقل هارو از جیب خودش میده اینجوری تهش یه 90 تومن براش میمونه (90 تومن برا 10 روز خیلی خوبه !!!) تازه من فقط 1دونشو دیدم...
یعنی طرف پولشون رو ازشون میگیره خورد خورد میده بهشون :دی
البته درست نیست راجع کلاهبرداری اینجا بحث بشه ... چون سری تاپیک رو میبندن ...
خندم میگیره همه هم باور کردنو دارن باش بحث می کنن شرایط اون چیه شرایط این چیه!!! میگه سالی 2 میلیاردو نیم درامد داریم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)