-
June 22nd, 2014, 23:31
عضو انجمن
به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ + تجربه بنده در این کار+ اموزش لازم به شریک مالی
با عرض سلام
بنده به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ میباشم.
سابقه کاری بنده در سایت دایرکت وب - وطن وب هاست - هاست سنتر و .... ادرس و شماره تماس هم برای دوستان پ.خ می کنم
راه اندازی سایت و مابقی کار اعم از مدیریت و کانفیگ موارد مختلف و خرید سرور و پشتیبانی از بنده است.
بنده تجربه چندین ساله دارم تو اینکار دارم .
به شریک مالی نیز اموزش لازم رو میدم برای کار.
تضمین سودهی و بازگشت پول رو هم دارم.
علاقه مندان لطف کنند مشخصات تماس بدند زیر پست تا شرایط و شیوه کار بهشون گفته شود.
یا حق
ویرایش توسط M-Sadeghi : June 23rd, 2014 در ساعت 10:25
-
-
June 22nd, 2014 23:31
# ADS
-
June 22nd, 2014, 23:44
پاسخ : به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ + تجربه بنده در این کار+ اموزش لازم به شریک مالی
سلام عزیزم.بودجه لازم چقدراست؟
-
-
June 23rd, 2014, 00:00
عضو انجمن
پاسخ : به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ + تجربه بنده در این کار+ اموزش لازم به شریک مالی
نوشته اصلی توسط
email1414
سلام عزیزم.بودجه لازم چقدراست؟
پ.خ کردم
- - - Updated - - -
پ.خ کردم
-
تعداد تشکر ها از M-Sadeghi به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2014, 00:04
عضو انجمن
میزان هزینه لازم؟
توی چند ماه تضمین میکنید برگرده؟
-
-
June 23rd, 2014, 00:04
عضو انجمن
سلام
برای بنده هم بفرستید
و همچنین مشخصات خودتونو
-
-
June 23rd, 2014, 00:08
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
fanix
میزان هزینه لازم؟
توی چند ماه تضمین میکنید برگرده؟
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی...
دوست عزیز حداقل مبلغی که برای اجاره یک سرور مناسب و با کیفیت از کشور مناسب نیاز است.
نمیدونم چقدر با این کار اشنایی دارید ولی باید بگم اگه با یه استارت خوب (سرور مناسب و مرغوب) و ساپورت عالی کار رو شروع کنی ... بنا به تجربه ای که دارم میتونم به جرات بگم از ماه دوم نه تنها پول برمیگرده بلکه شروع به سود دهی نیز میکنه.
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
برای بنده هم بفرستید
و همچنین مشخصات خودتونو
پ.خ شد
-
-
June 23rd, 2014, 00:09
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی...
دوست عزیز حداقل مبلغی که برای اجاره یک سرور مناسب و با کیفیت از کشور مناسب نیاز است.
نمیدونم چقدر با این کار اشنایی دارید ولی باید بگم اگه با یه استارت خوب (سرور مناسب و مرغوب) و ساپورت عالی کار رو شروع کنی ... بنا به تجربه ای که دارم میتونم به جرات بگم از ماه دوم نه تنها پول برمیگرده بلکه شروع به سود دهی نیز میکنه.
عرض ادب
دوست عزیز شما در ابتدا میخوای vps بدی یا هاست؟
خودتون چقدر بودجه دارید؟
-
-
June 23rd, 2014, 00:15
عضو انجمن
ابتدا vps بعد هاست ولی احتمال 99 درصد هست جفتش باهم.
-
-
June 23rd, 2014, 00:23
اگر رزومه دارید به این ایمیل ارسال کنید بررسی بشه
admin@persianvds.com
بزودی بخش هاستینگ رو راه اندازی میکنیم
-
-
June 23rd, 2014, 01:35
عضو جدید
درود
میزان بودجه و اینکه پول اصلی چند ماه برگشت میخوره و کی به سود دهی میرسه رو پ.خ کنید
قبرها پر است از جوان هاییــ که میخواستند در پیریــ توبـــه کنند
-