این ماژول در هنگام سفارش سرویس قوانین سرویس دهنده را در قالب متن به نمایش در اورده و با تایید کاربر تنها اجازه خرید محصول را خواهد داد.
تفاوت ان با سیستم داخلی whmcs در این است که این ماژ<ل متن را در همان صفحه خرید نشان میدهد و لینک خارجی به صفحه قوانین نیست
این ماژول از ثبت نام کاربران با ایمیل هایی که از در سیستم های رایگان ثبت شده اند مانند گوگل یاهو و ... جلوگیری میکند و تنها به کاربرانی که مثلا با ایمیل info@afaghhosting.net ثبت نام میکنند اجازه خرید محصول میدهد
راهنما در خود فایل قرار دارد
ویرایش توسط nimafire : March 18th, 2013 در ساعت 15:24
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
این ماژول بر روی سیستم عامل ویندوز نصب میشود و یک برنامه کاربردی جهت اتصال به whmcs شما است. در گذشته با این برنامه کارکرده بودم و جالب بود اما انگار برای نسخه های جدید develop نشده است.
ریسک استفاده از ان با خود شماست.
ماژول ZOPIM جهت اتصال WHMCS به سیستم چت جالب و کاربردی http://www.zopim.com/
برنامه بسیار جالبی هست و وب سایت های بسیار زیادی جهت ارتباط انلاین با کاربرانشان از این برنامه استفاده میکنند و اینک شما با استفاده از این ماژول میتوانید WHMCS را نیز به این سیستم متصل کنید
HowTo
- Extract and upload to modules/addons
- Activate in Setup >> Addons Modules
- Insert your Zopim username and password
- After finished, goto Addons > Zopim Live Chat. It will automatically add chat in Client Area Page. If you want it appear also in other whmcs page, please copy code in textbox and paste before the closing tag of the page.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
ماژول رایگان و بسیار جالب اتصال whmcs برای ویندوز لینوکس و مکنتاش
سلام
ماژول بسیار جالبی را به شما معرفی میکنم که نسخه های پولی ان البته با امکانات قوی تری در بازار موجود است اما همین امکانات کم این برنامه کاملا حوابگوی من هست برای همین اقدام به معرفی این برنامه برای شما میکنم.
این برنامه که فایل چند کیلوبایتی تحت سیستم عامل های ویندوز لینوکس و مکینتاش است و با نصب و تنظیم ان. دیگر لازم نیست به صورت متناوت صفحات سفارش تیکت و صورت حساب ها را رفرش کنید به محض دریافت تیکت ، سفارش و پرداخت شدن صورت حساب در سیستم whmcs شما، این برنامه یک notification گوشه راست مانیتور به شما نمایش میدهد. همانند desktop notification گوگل برای gmail
امیدوارم که توانسته باشم این ماژول را معرفی کنم.
معرفی ماژول رایگان و بسیار جالب اتصال whmcs برای ویندوز لینوکس و مکنتاش
سلام
ماژول بسیار جالبی را به شما معرفی میکنم که نسخه های پولی ان البته با امکانات قوی تری در بازار موجود است اما همین امکانات کم این برنامه کاملا حوابگوی من هست برای همین اقدام به معرفی این برنامه برای شما میکنم.
این برنامه که فایل چند کیلوبایتی تحت سیستم عامل های ویندوز لینوکس و مکینتاش است و با نصب و تنظیم ان. دیگر لازم نیست به صورت متناوت صفحات سفارش تیکت و صورت حساب ها را رفرش کنید به محض دریافت تیکت ، سفارش و پرداخت شدن صورت حساب در سیستم whmcs شما، این برنامه یک notification گوشه راست مانیتور به شما نمایش میدهد. همانند desktop notification گوگل برای gmail
امیدوارم که توانسته باشم این ماژول را معرفی کنم.
خوب قدم به قدم اقدام به نصب و پیکربندی برنامه noti و اتصال ان به whmcs میکنیم:
این ماژول بر روی کلیه نسخه ها فعال است و اینک من بر روی 5.2.2 و 5.2.1 و 5.1.5 و 4 تست کردم مشکلی مشاهده نکردم.
ابتدا از طریق وب سایت زیر بر روی creat new account کلیک کرده و یک اکانت ایجاد کنید https://www.notiapp.com/
پس از ثبت نام و لوگین به وب سایت از بخش my apps و مجدد my apps اقدام به ایجاد یک API کنید. منتهی HOME PAGE URL را حتما ادرس ادمین WHMCS وارد کنید مثلا clients.afaghhosting.net/admin
حال یک کد API به شما میدهد این کد را ذخیره کنید.
به FTP سرور خود متصل شوید و در ادرس زیر یک فولدر ایجاد کنید به نام noti و دو فایل php اتچ شده به این تاپیک را در ان ذخیره کنید
modules/addons
وارد مدیریت whmcs خود شده و از بخش setup> addone modules ماژول Desktop Notifications with Noti را فعال کنید سپس بر روی configure کلیک کرده و کد api را در ان وارد کنید.تیک administrator را نیز فعال کنید و ذخیره کنید.
مجدد وارد صفحه اصلی مدیریت whmcs خود شوید و از منوی بالای سایت کنار setup از منوی addones بر روی Desktop Notifications with کلیک کنید .سپس بر روی لینکی که در این صفحه قرار دارد کلیک کنید. به سایت noti متصل میشوید.یوزرنیم و پسوردی که در سایت notiapp.com در قدم اول ثبت نام کردید را وارد کنید. مجدد به سایت whmcs خود ریدایرکت میشوید. کلیه تیک های
New Clients
PaidInvoices
New Support Ticket
را بزنید و ذخیره کنید.
برنامه را که نصب کردید اجرا کنید از شما یوزنیم و پیورد میخواهد. یوزرنیم و پسوردی که در سایت notiapp.com در قدم اول ثبت نام کردید را وارد کنید.
موفق شدید شما لاگین کردید
حال با ارسال تیکت سفارش و یا پرداخت شدن صورت حساب، بدون نیاز به مراجعه به سایت شما باخبر میشوید
کاربرد های فراوانی دارد. به طور مثال شما در ریموت دسکتاپ هستید و این برنامه را بر روی ان نصب میکنید. هر زمان تغییری در سیستم whmcs شما ایجاد شود مطلع میشوید !
بخش پشتیبانی این سیستم به قدری جالب عمل ممیکنند که اصلا احساس نمیکنید که یک سیستم رایگان است.
با سرعت مناسب پاسخ مشکلات را میدهند و بسیار حرفه ای هستند.
امیدوارم مفید بوده باشد
با تشکر
این ویجت در صفحه اول مدیریت اطلاعات جالبی از وضعیت سرور شما در دیتاسنتر هتزنر نمایش میدهد
بنده با این ویجت کار نکردم
How to Install
Extract it in WHMCS-PATH/modules/widgets/
Go and setup the widget to appear under Setup -> Administrator Roles
Hetzner has 50 requests per 1 hour limit to the traffic API command, so if you see your bandwidth statistics reset it's because of this limit (or it's just the 1st minute of the month). This is an open-source software. It is free for download. There is no guarantee or support for it!
IP
Server name
Type (Product)
Datacenter
Status
Due Date (next payment date)
Bandwidth In
Bandwidth Out
Bandwidth In & Out Compined
Bandwidth Limit
ویرایش توسط nimafire : March 20th, 2013 در ساعت 22:28