-
September 23rd, 2013, 15:27
هاست اشتراکی یا سرور مجازی برای فروشگاه با بازدید 4000 در روز
سلام خدمت همه دوستان
بنده در حال حاضر از هاست اشتراکی استفاده میکنم. مدتی از هاست لینوکس معمولی استفاده میکردم که به علت استفاده زیاد از منابع ساسبند کرد و از هاست سازمانی استفاده کردم که به علت قعطی های دیتا سنتر مربوطه مجبور هاست رو تغییر بدم. حالا هم از هاست پرترافیک استفاده میکنم خوبه و راضی هستم ولی پهنای باند 10 گیگ به بنده اختصاص داده که با توجه به نیاز و استفاده بنده ماهیانه حدود 80 گیگ پهنای باند مصرفی دارم. این هاست به 100 گیگ پهنای باند برای بنده ماهیانه حدود 30تومن در میاد که خیلی زیاد هست نسبت به سرور های مجازی که قیمت های پایین تری دارند
من مشخصات دقیق سخت افزار هاستم رو ندارم ولی هر چی هستن هیچ مشکلی نداره و راضی کننده هستش. میشه از جایی مشخصات دقیق رو فهمید؟
با همه این توضیحات به نظر شما برای بنده که این مقدار پهنای باند مصرفی دارم و روزانه حدود 4000 بازدید و حداکثر 30 نفر همزمان انلاین ، استفاده از هاست اشتراکی سازمانی یا پر ترافیک بهتر هستش یا سرور مجازی؟؟
ممنون میشم راهمنایی کنید
-
-
September 23rd, 2013 15:27
# ADS
-
September 23rd, 2013, 16:20
پاسخ : هاست اشتراکی یا سرور مجازی برای فروشگاه با بازدید 4000 در روز
هاست اشتراکی بهتر است
این هم از پلن های هاست اشتراکی و سرور مجازی خودتون قضاوت کنید.
لیست قیمت میزبانی وب پربازدید امکان افزایش پهنای باند به صورت رایگان وجود دارد!
لیست قیمت سرور مجازی
اگر سرور لینوکس خواستین باید هزینه لایسنس سی پنل و لایت اسپید نیز بدین که زیاد در ما اد واستون
Domain l Host l VPS l Reseller l Desgin
ID YaHoo:Ir_vuplus Tel:09145749848
-
-
September 23rd, 2013, 18:53
با سلام دوست عزیز می توان گفت با توجه به نوع کارائی شما یا هاستینگ پرقدرت نیاز دارید و البته می توانید از سرورمجازی نیز استفاده کنید در ضمن
وب سرویسهای رایگانی نیز هست که نیازی به لایسنس ندارد وبا یک کانفیگ مناسب وتنظیمات بسیار عالی هم جواب می دهند. الزاما نباید از دایرکت ادمین ویا سی پنل استفاده کنید....
-
-
September 24th, 2013, 16:27
-
-
September 30th, 2013, 20:41
پیشنهاد ما استفاده از سرور های مجازی طرح شبنم ماست .برای کسب اطلاعات بیشتر با ما ارتباط برقرار کنید.
با گارانتی بازگشت وجه + 20 درصد خسارت .
ای دی منو ادد کنید تا صحبت کنیم .
aallahbakhsh@rocketmail.com
یا
به ایمیل من ایمیل بزنید. info@alirezaallahbakhsh.ir
-
-
September 30th, 2013, 20:47
نوشته اصلی توسط
peyman4878
سلام خدمت همه دوستان
بنده در حال حاضر از هاست اشتراکی استفاده میکنم. مدتی از هاست لینوکس معمولی استفاده میکردم که به علت استفاده زیاد از منابع ساسبند کرد و از هاست سازمانی استفاده کردم که به علت قعطی های دیتا سنتر مربوطه مجبور هاست رو تغییر بدم. حالا هم از هاست پرترافیک استفاده میکنم خوبه و راضی هستم ولی پهنای باند 10 گیگ به بنده اختصاص داده که با توجه به نیاز و استفاده بنده ماهیانه حدود 80 گیگ پهنای باند مصرفی دارم. این هاست به 100 گیگ پهنای باند برای بنده ماهیانه حدود 30تومن در میاد که خیلی زیاد هست نسبت به سرور های مجازی که قیمت های پایین تری دارند
من مشخصات دقیق سخت افزار هاستم رو ندارم ولی هر چی هستن هیچ مشکلی نداره و راضی کننده هستش. میشه از جایی مشخصات دقیق رو فهمید؟
با همه این توضیحات به نظر شما برای بنده که این مقدار پهنای باند مصرفی دارم و روزانه حدود 4000 بازدید و حداکثر 30 نفر همزمان انلاین ، استفاده از هاست اشتراکی سازمانی یا پر ترافیک بهتر هستش یا سرور مجازی؟؟
ممنون میشم راهمنایی کنید
با سلام خدمت شما،
مسلما از نظر امنیت و سرعت در یک سرور مجازی بازده بهتری خواهید داشت،
اما مسلما برای چنین بازدیدی میبایست سخت افزار مناسبی تهیه کرد و جهت بهرمند شدن از کیفیت مناسب
باید مبلغ هایی بیشتر نسبت به تهیه فضای میزبانی وب اشتراکی پرداخت.
در صورتی که تمایل دارید سرویس تهیه کنید، همکاران قادر به ارائه آفر در بخش آموزشی را ندارند؛
لطف بفرمایید در صورت تمایل در بخش مربوطه درخواستتان را ارسال نمایید تا سایر همکاران آفر های مناسبی در اختیار شما قرار دهند.
موفق باشید
-
-
September 30th, 2013, 20:54
عضو انجمن
نظر من سرور مجازی است
از لحاظ امنیت بهتر از هاست اشتراکیست
و اینکه کنترل بیشتری روی سایتتون دارید و خیالتون ار بابت کیفیت (با توجه به کیفیت سخت افزار) راحت است
-
-
September 30th, 2013, 21:10
عضو انجمن
نظر من هم استفاده از سرور مجازی هست ولی از نظر هزینه بیشتر از 30 هزار تومان در ماه براتون خرج بر میداره.
هزینه سرور مجازی + هزینه لایسنس کنترل پنل + هزینه کافیگ + ... در ماه کم کم حدود 60 هزار تومان براتون خرج داره.
-
-
September 30th, 2013, 21:15
عضو انجمن
-