با سلام.
دوستانی که میتونن پورت هاب مخرب که باعث امنیت و ابیوز میشه رو به طور کامل ببندن فقط پاسخ بدن و هزینه رو اعلام کنن .
سرور مجازی میکروتیک 5.20 هست . در ضمن بعد از بستن پورت ها یک نمونه پورت و آموزش بدن که بتونم خودم بعدا ببندم .
ممنون
با سلام.
دوستانی که میتونن پورت هاب مخرب که باعث امنیت و ابیوز میشه رو به طور کامل ببندن فقط پاسخ بدن و هزینه رو اعلام کنن .
سرور مجازی میکروتیک 5.20 هست . در ضمن بعد از بستن پورت ها یک نمونه پورت و آموزش بدن که بتونم خودم بعدا ببندم .
ممنون
از هتزر آلمان سرور اختصاصی تهیه نمودید ؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
نه اصلا به سرور اختصاصی مرتبط نیست . یک سرور مجازی هست .
برای استفاده تو شبکه خودم میخوام فقط میخوام خود میکروتیک پورتاش بسته باشه که کاربرانی که از طریق v-*-p-*-n من وصل میشن نتونن اسپم و حتی الامکان تورنت کنن و پورت های مخرب دیگه هم بسته باشه .
ویرایش توسط dakkeh20 : November 6th, 2014 در ساعت 06:12
رول هار به شما در اختیار قرار میدم.
برای تورنت باید اسکریپت بنویسید.
هزینه پیشنهادی خودتون چه مقدار هستش؟
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
دوست عزیز من که نمیتونم هزینه پیشنهاد کنم . شما هزینه مورد نظر خودتون رو پ . ج کنید تا به توافق برسیم .
کانفینگ دیواراتش میکروتیک (بدون اموزش )50هزارتومان
""""""""""""""""""""""""""(با اموزش)80هزارتومان
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)