با سلام خدمت دوستان
یه سوال از دوستان متخصص دارم طول عمر مفید سرور hp dl360 g8 در بهترین و بدترین شرایط چقدر هست؟ و قطعه ای که بیشترین ریسک آسیب پذیری رو داره چیه؟(البته به جز هارد)
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
یه سوال از دوستان متخصص دارم طول عمر مفید سرور hp dl360 g8 در بهترین و بدترین شرایط چقدر هست؟ و قطعه ای که بیشترین ریسک آسیب پذیری رو داره چیه؟(البته به جز هارد)
با تشکر
سلام طول عمر قطعات الکترونیکی رو نمیشه مشخص کرد
هارد دیسک درایو 850 مگابایت داشتم هنوز داره کار میکنه و سالمه(البته بد سکتور داره)
هاردیسک ساتا اینترپرایزهم داشتم بعدازیکسال قابل استفاده نیست
ارادت
ویرایش توسط 007 : April 23rd, 2015 در ساعت 09:18
بستگی به نوع مصرف دارد
دقت داشته برند hp بسیار استاندارد تر از سایر برند های مشابه در همان رنج قیمت هستند
موردی که بسیار در عمر دستگاه اهمیت دارد نوسان برق هست
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
نمیشه عمر سرور رو مشخص کرد ، یه جایی هست سرور بعد از چند ماه به مشکل میخوره و یه جایی هست چند سال بدون مشکل . وسیله برقی هست و امکان هر نوع اتفاقی هست .
شرکت پندار پردازش - شماره ثبت 1655
سرور مجازی و اختصاصی ایران (زیرساخت) - سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
درود
قطعات سرور و رکمونت معمولا طوری طراحی و ساخته شده اند که از استقامت و طول عمر و کارایی بیشتری نسبت به سایر دارند ولی باز با این وجود قطعه الکترونیکی است و طول عمر مشخصی ندارد و با یک PDU crash نیز ممکن است دچار مشکل شود ولی در کل برند HP از کیفیت بالایی بر خوردار است.معمولا بعد از هارد نتورک کارت بیشترین ریسک آسیب پذیری را دارد و بعد از آن رم.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
طول عمر بستگی به استفاده دارد
بعد از هارد ، رم می باشد
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
من دیدم سرور تا دو سال کارده بدون مشکل.
اگر فراوان استفاده نشه و متعادل باشه مشکلی فکر نکنم پیش بیاد.
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)