کیفیت هاست ByetHost انگلستان که سایت گیگفا میفروشه چطوره؟؟؟
کیفیت هاست ByetHost انگلستان که سایت گیگفا میفروشه چطوره؟؟؟
خوب هست.
سرور فوق العاده ای رو انتخاب کردند.
مزیت دیگه خرید شما به تومان توسط گیگفا (آقا مصطفی) و پشتیبانی فارسی توسط خود ایشان و تضمین عدم هرگونه تحریم هست.
البته نباید فکر کنی همه چیز واقعا نامحدود هست و بخوای سایت آپلود و دانلود راه بندازی بلکه برای سایت های معمولی پیشنهاد خوبیه... .
ویرایش توسط mohsen1 : August 27th, 2010 در ساعت 10:17
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
سلام.
کیفیت خوبی دارن. یوزر هایی که هاست داشتند راضی بودن. اما کیفیت سرویس های iweb هم فوق العاده هست.
میتونید در امضای من نگاه کنید
با تشکر
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
آقا مصطفی تائید میشه
ایشون به صورت مستقیم واستون سرویس رو از بایت هاست خرید می کنه و شما هزینه رو به صورت ریالی به ایشون پرداخت می کنید
و سرویس به نام شماست و شما می توانید هم از پشتیبانی انگلیسی بایت هاست استفاده کنید و هم از پشتیبانی فارسی گیگفا.
که به نظرم پشتیبانی گیگفا از خود بایت هاست برای ما ایرانی ها بهتره
جهت هر گونه سوال با واحد پشتیبانی گیگفا تماس بگیرید:
Support.Gigfa.Com
ویرایش توسط nezar : August 27th, 2010 در ساعت 10:45
در تجربه کوتاهی که داشتم پشتیبانی آنها بسیار خوب بود و فوری جواب میدادند. فقط نمیدانم چرا اینها اینقدر سایتها و دامینهای مختلف دارند و برای هر کاری کاربر به یک آدرس دیگر هدایت میشه.
این سرویس هیچ سودی برای من نداره که تبلیغ تجاری کرده باشم.معرفی بود.
در کنار دیگر سرویس های سرور اختصاصی برای کاربران خرید میکنم تا اگر سرویس های خوب نیاز دارند بتونن از ای وب خرید کنن.
به پست شما هم میگن چرت و پرت در قرن 21 برای افزایش پست و اعلام وجود.
بهتون قبلا گفته بودم نیازی نیست پست های منو نقل قول کنید. مدتی بن بودید.یادتون رفته؟اسپمر wht یا هر جای دیگه هستید برای خودتون هستید.
دیگه تکرار نشه.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
iweb بسیار عالیست. فقط اگر آقای نیمافایر لطف کنند در باره کنترل پنل هاستینگ آی وب توضیحی بدهند خیلی خوبه. این panel box چیست . چرا با سی پنل وارد میشه و سپس بجای سی پنل، پنل باکس هست؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)