-
مدییت کاربران ویژه در سرور مجازی
من یه سرور مجازی تهیه کردم که به عنوان هاست دانلود ازش استفاده میکنم،طرف که میاد تو سایتم که از وردپرس استفاده میکنه ، با افزونه advance vip حق پرداخت میگیرم و لینک و نمایش میدم،مشکل اینجاست طرف که یه ماه ازم اکانت بخره همه لینکها براش بازه تا هر وقت که بخواد میتونه دانلودشو ادامه بده،در صورتی که تو سایتهای دیگه مخصوصا فیلم اینطوری نیست.وقتت تموم شد دیگه نمیتونی ادامه بدی تا حق عضویتو پرداخت کنی،ممنون میشم راهنماییم کنید.
تاپیکهای قبلی هم خوندم،چیزی دستگیرم نشد.اگه نوع رایگان داره معرفی کنید.البته پولیهاشم بگید کدوم بهتره.خیلی لطف میکنید.واقعا بش احتیاج دارم.نحوه نصب رو هم بگید لطفا.
-
-
July 3rd, 2015 01:12
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : مدییت کاربران ویژه در سرور مجازی
نوشته اصلی توسط
MR.SAEIIID
من یه سرور مجازی تهیه کردم که به عنوان هاست دانلود ازش استفاده میکنم،طرف که میاد تو سایتم که از وردپرس استفاده میکنه ، با افزونه advance vip حق پرداخت میگیرم و لینک و نمایش میدم،مشکل اینجاست طرف که یه ماه ازم اکانت بخره همه لینکها براش بازه تا هر وقت که بخواد میتونه دانلودشو ادامه بده،در صورتی که تو سایتهای دیگه مخصوصا فیلم اینطوری نیست.وقتت تموم شد دیگه نمیتونی ادامه بدی تا حق عضویتو پرداخت کنی،ممنون میشم راهنماییم کنید.
تاپیکهای قبلی هم خوندم،چیزی دستگیرم نشد.اگه نوع رایگان داره معرفی کنید.البته پولیهاشم بگید کدوم بهتره.خیلی لطف میکنید.واقعا بش احتیاج دارم.نحوه نصب رو هم بگید لطفا.
شما باید از اسکریپت های مخصوص اینکار استفاده کنید .
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
نوشته اصلی توسط
OmidX
شما باید از اسکریپت های مخصوص اینکار استفاده کنید .
میدونم.راهنمایی درست کنید لطفا
کدوم خوبه کدوم بده؟رایگانش کدومه؟
طریقه نصب؟
-
-
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
mr.saeiiid
میدونم.راهنمایی درست کنید لطفا
کدوم خوبه کدوم بده؟رایگانش کدومه؟
طریقه نصب؟
رایگانش رو ندیدم ... ولی سرچ کنید اسکریپت vip .
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
امکانی که می فرمایید در اسکریپت های پولی vip است؛ البته میتوانید با هزینه دادن به یک شخص افزونه نویس این قابلیت را در صورت امکان بر روی افزونه شما بیافزاید.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
تعداد تشکر ها از a.e به دلیل پست مفید