-
January 3rd, 2009, 18:34
مدیر کل
بهترین کنترل پنل برای نصب روی سرور ایرانی چیه؟
بدون شرح من خودم LxAdmin رو نصب کردم ولی زیاد بلد نیستم باهاش کار کنم:sorcerer:
اگه کنترل پنل خاصی میشناسد بگید پی گیری کنیم :helpsmilie:
من خودم نیاز دارم یعنی میخوام توی ایران نصب کنم یکی و موندم چی کار کنم :innocent:
بهر حال ما که محتاج کمکیم :smartass:
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
January 3rd, 2009 18:34
# ADS
-
January 3rd, 2009, 18:39
عضو جدید
پاسخ : بهترین کنترل پنل برای نصب روی سرور ایران
من خودم دایرکت ادمین نصب کردم چاره ای نداشتم چون سی پنل تحریمیم
دایرکت ادمین خیلی پیشرفت کرده و بهتر شده و نسبتا قیمت بسیار کمتری نسبت به سی پنل و whm داره
وقتی چشم امیدتان به خدا باشد،هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که راست نباشد هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که پیش نیاید هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که دیر نپاید
-
-
January 3rd, 2009, 18:42
مدیر کل
من خودم تو پنل مدیریت DA نرفتم چه شکلیه؟
امکاناتش نسبت به lxadmin
یه موضوعی lxadmin مجانیه ولی DA پولیه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
-
-
January 3rd, 2009, 18:47
interwox
webmin
میتونن گزینه های خوبی باشن.webmin با توجه به آزاد بودنش خیلی خوبه میتونیم develop هم بکنیم.
-
-
January 3rd, 2009, 18:54
مدیر کل
interworx اسپل صحیح
من برای کاره هاستینگ میخوام
ارتباط مستقیم با من :
-
-
January 3rd, 2009, 19:00
مدیر کل
ارتباط مستقیم با من :
-
-
January 3rd, 2009, 19:35
-
تعداد تشکر ها از goldstar به دلیل پست مفید
-
January 4th, 2009, 07:58
مدیر کل
به نظر من همون Lxadmin بهترین انتخاب میمونه
نظر شما چیه؟
حق انتخاب فقط یکی
ارتباط مستقیم با من :
-
-
January 4th, 2009, 19:17
VHCS من 2 سال بیش تو سیستم شون ( bugzilla ) کار می کردم و develop اش متوقف شده فعلا و کار جدیدی نمی کنن. فقط خیلی سبک و راحت هستش و امکانات به درد بخوری هم داره.
LXAdmin یه سیستم جالب و پر محتواست ولی خیلی گنگ هستش و اصلا سرویس های Optimize نشده و باید همه رو دستی تنظیم کرد که Performance خوبی ازش داشت ولی قدرت جاوا اسکریپت و Ajax خیلی خوب نشون داده و منو های جالبی داره.
Plesk قدرت مند ترین کنترل پنل برای کار با VPS ها بودش که قبل از cPanel VPS Optimizer 1 - 2 بهترین کارایی داشت ولی الان قدرت قبل نداره ولی بسیار دقیق با سرویس های Linux کار می کنه از جمله Iptables ها و یه کار حرفه ای انجام می ده در ضمن سیستم های خیلی خوبی هم روش می شه نصب کرد که به درد کار هاستینگ می خوره.
ولی قددت مند ترین همواره cPanel هستش مخصوصا روی VPs Optimize 2 واقعا بهترین Performance رو برای کار هاستینگ می شه گرفت و یه امکان خیلی عالی هم داره که تمام دستوراتش در قسمت /scripts به طور کامل قابل استقاده است. Addons های خیلی خوبی داره و هم چنین API های عالی مخصوص هاستینگ.
پشتیبانی هم حرف نداره تمام مشکلاتت حل می کنه خیلی راحت. امنیت بالا برای کنترل پنل ! با آپ دیت های سریع و دقیق که کاملا روی Release هاش به طور کامل آماده شده !
-
-
January 4th, 2009, 21:03
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
KamranOnline
VHCS من 2 سال بیش تو سیستم شون ( bugzilla ) کار می کردم و develop اش متوقف شده فعلا و کار جدیدی نمی کنن. فقط خیلی سبک و راحت هستش و امکانات به درد بخوری هم داره.
LXAdmin یه سیستم جالب و پر محتواست ولی خیلی گنگ هستش و اصلا سرویس های Optimize نشده و باید همه رو دستی تنظیم کرد که Performance خوبی ازش داشت ولی قدرت جاوا اسکریپت و Ajax خیلی خوب نشون داده و منو های جالبی داره.
Plesk قدرت مند ترین کنترل پنل برای کار با VPS ها بودش که قبل از cPanel VPS Optimizer 1 - 2 بهترین کارایی داشت ولی الان قدرت قبل نداره ولی بسیار دقیق با سرویس های Linux کار می کنه از جمله Iptables ها و یه کار حرفه ای انجام می ده در ضمن سیستم های خیلی خوبی هم روش می شه نصب کرد که به درد کار هاستینگ می خوره.
ولی قددت مند ترین همواره cPanel هستش مخصوصا روی VPs Optimize 2 واقعا بهترین Performance رو برای کار هاستینگ می شه گرفت و یه امکان خیلی عالی هم داره که تمام دستوراتش در قسمت /scripts به طور کامل قابل استقاده است. Addons های خیلی خوبی داره و هم چنین API های عالی مخصوص هاستینگ.
پشتیبانی هم حرف نداره تمام مشکلاتت حل می کنه خیلی راحت. امنیت بالا برای کنترل پنل ! با آپ دیت های سریع و دقیق که کاملا روی Release هاش به طور کامل آماده شده !
بهترین کنترل پنل برای نصب روی سرور ایرانی چیه؟ :whistling:
-