-
با 20 میلیون چه کاری میتونم راه بندازم ؟
با سلام
دوستان میخواستم نظر شما رو بدونم که با 20 میلیون چه کاری میتونم راه بندازم که سودش خوب باشه ؟ ممنون میشم نظرتون رو بگید .
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از just like that به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2012 13:17
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : با 20 میلیون چه کاری میتونم راه بندازم ؟
-
تعداد تشکر ها از psfa به دلیل پست مفید
-
نه میجوام کاره دومم باشه ،
نوشته اصلی توسط
psfa
يه مغازه بزنيد
-
-
عضو انجمن
شهر محل زندگیتون !؟
به لحاظ آب و هوایی اگه مناسب است، می تونید استخر ماهی ، گلخونه و ..... در شهر های اطراف که قیمت زمین کم باشه بزنید !
-
تعداد تشکر ها ازm-mehdipoor به دلیل پست مفید
-
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
شهر محل زندگیتون !؟
به لحاظ آب و هوایی اگه مناسب است، می تونید استخر ماهی ، گلخونه و ..... در شهر های اطراف که قیمت زمین کم باشه بزنید !
مرسی
من اهواز زندگی میکنم ، درآمدش چطوره؟
-
-
عضو انجمن
والله بنده با شهر شما خیلی فاصله دارم و نمی دونم چه میوه ها یا گل هایی در شرایط جوی شهرتون مناسب است، این کار رو در شهر های شمالی دیدم.
در آمد سالانه از ماهی قرمز در زمینی به مساحت 5 هزار متر حدود 48 میلیون دیدم ( شاید درآمد دندون گیری برای شما نباشه ، ولی چون زحمت خاصی نداره فکر نکنم چیز نامناسبی باشه ) ، همینطور بعضی از گیاهان تزئینی....
در این مورد با یکی که دانشجو یا فارغ التحصیل رشته ی کشاورزی یا منابع طبیعی و .... باشه در شهرتون مشورت کنید تا با پیش زمینه و بار علمی مناسب تر و دقیق تری با توجه به آب و هوا و شرایط شهرتون سرمایه گذاری کنید.
-
تعداد تشکر ها ازm-mehdipoor به دلیل پست مفید
-
-
تعداد تشکر ها ازjust like that به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
شهر محل زندگیتون !؟
نوشته اصلی توسط
just like that
مرسی
من اهواز زندگی میکنم ، درآمدش چطوره؟
اگر اهواز زندگی میکنید هیچ کدوم این چندتا مورد که این عزیز گفت توی اهواز نمیشه سراغش رفت
اگر توی کار سررو میخواهید سرمایه گزاری کنید بهترین کار کلو کردن سرور هست که یه 10 تا حداقل میتونید کلو کنید و درامد خوبی هم داره البته باید قبلش تحقیقات کاملی انجام بدین در مورد دیتا سنرتی که میخواهید کلو کنید داخلش
اگر بجز هاستینگ هست که موارد دیگری هست که با ثرمایه گزاری میتوانید سود کنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
یا میتونید یه شرکت هاستینگ خوب راه اندازی کنید
-
تعداد تشکر ها ازsebastian به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2012, 13:53
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
اگر اهواز زندگی میکنید هیچ کدوم این چندتا مورد که این عزیز گفت توی اهواز نمیشه سراغش رفت
اگر توی کار سررو میخواهید سرمایه گزاری کنید بهترین کار کلو کردن سرور هست که یه 10 تا حداقل میتونید کلو کنید و درامد خوبی هم داره البته باید قبلش تحقیقات کاملی انجام بدین در مورد دیتا سنرتی که میخواهید کلو کنید داخلش
اگر بجز هاستینگ هست که موارد دیگری هست که با ثرمایه گزاری میتوانید سود کنید
ممنون
میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟ مشکلاتش ؟ سودش ؟ و ...
-