با سلام
آقایان با تجربه آیا اسکریپتی چیزی سراغ دارید که بشود صفحات ساخته شده با فرانت پیج را بصورت آنلاین و تحت وب ویرایش کرد؟ یا لااقل مطالب داخلش را بشود ویرایش کرد؟ با تشکر
با سلام
آقایان با تجربه آیا اسکریپتی چیزی سراغ دارید که بشود صفحات ساخته شده با فرانت پیج را بصورت آنلاین و تحت وب ویرایش کرد؟ یا لااقل مطالب داخلش را بشود ویرایش کرد؟ با تشکر
preview نداشته باشه هم اشکالی نداره. اما جز آنکه شما گفتین هیچ اسکریپتی مخصوص همینکار وجود داره ؟
شما wysiwyg html یا همون ادیتور آنلاین میخواین ؟
اگر منطورتون همینه ادیتور های free زیاد هست
dynarch htmlarea (ادیتور بلاگفا)
tinymce
spaw
fckeditor و ...
ولی به نظر من dynarch از همه سریع تره و کد هاش هم ساده تره ولی مثلا امکان آپلود عکس و ... نداره که میشه براش ساخت
فکر کنم این ادیتورها باید بخشی از یک اسکریپتی باشند که اینها را هم داشته باشه. گمون نکنم اینها را بشود تک و تنها ازشون استفاده کرد .
ادیتورهای بسیار جالب تر و کاملتری وجود دارند که بصورت یک سیستم کامل نصب می شوند، می توانید نمونه های آن را در سایت هایی همچون persianscript.ir و یا p30vel.ir پیدا کنید.
ارادتمند، علی تقوی
از راهنمایی دوستان ممنونم. من مدتی با اینها سر و کله زدم. حالا میخوام برای سی ام اسی که ادیتور ندارد یک ادیتور بزارم. چطوری میتونم ادیتور را نصب کنم که در محیط سی ام اس فعال بشه ؟ با تشکر از همه
صفحه ارسال مطلب (يا صفحه اي كه براش ميخواهيد اديتور رو بذاريد) بهمراه اديتور انتخابي بذاريد تا بشه نظر داد.
كليتش اين هست كه در اكثرا موارد شما كافيه يك فايل جاوا اكسريپت رو در صفح فراخواني كنيد.يك تابع مشخص براي تنظيمات اديتور بنويسيد.به textarea شناسه يا كلاس مشخصي رو منتسب كنيم.
یکی از ادیتورهای معروف مثلا tinymce را میخاهم به این فایل اضافه کنم: http://onefilecms.com/download/onefi...ite_v1.1.1.zip
چون نتوانستم در اینجا فایل آپلود کنم ، لینکش را گذاشتم. از کمک دوستان مخصوصا آقای هلو خیلی ممنون
بعد از دانلود اسكريپت و آپلود ميتونيد محتواي زير رو درصفحه بذاريد :
اين كد كه يكي از sample هاي خود tinymce هست تمام textarea هاي صفحه رو به شكل اديتور دار تبديل مي كنهکد HTML:<script type="text/javascript" src="آدرس نصب فايلها/tiny_mce/tiny_mce.js"></script> <script type="text/javascript"> tinyMCE.init({ mode : "textareas", theme : "advanced" }); function toggleEditor(id) { if (!tinyMCE.get(id)) tinyMCE.execCommand('mceAddControl', false, id); else tinyMCE.execCommand('mceRemoveControl', false, id); } </script>
در كد شما نام textarea برابر با content هست.مي تونيد مانند نمونه زير لينكي براي انتخاب حالت درج يا حذف اديتور داشته باشيد :
کد HTML:<a href="javascript:toggleEditor('content');">حذف/درج اديتور</a>
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)