-
عضو انجمن
▒▓█ تخفیف تابستانی از ۱۵ هزار تومان ▒▓█ kvm-vmware ▒▓█ هلند آلمان فرانسه انگلستان ▒▓█ ۵ سال سابقه ▒▓█ نماد اعتماد
با سلام و خسته نباشیدبا توجه به فرا رسیدن فصل تابستان تصمیم گرفتیم افر های تابستانی خود رو اعلام کنیم لازم به ذکر هست برای تمامی دوستانی که در این فرصت محدود اقدام به خرید سرویس های فوق کنند قیمت سرویس های آنها ثابت خواهد بود. لازم به ذکره تمامی سرویس های NOVINVPS رم ها به صورت رزرور شده تقدیم می شوند. بدین معنی که تمامی مشترکین منابع رو به صورت کاملا اختصاصی در اختیار خواهند داشت.
چرا نوین وی پی اس ؟
- راحت شدن از دست ابیوز های بی مورد
- دارای نماد اعتماد الکترونیک
- سابقه ی ۵ ساله موفق
- ارائه سرویس های ترافیک نامحدود
- استفاده از پورت 2 گیگابیت نامحدود در سرویس های هلند
- عدم اورسل از آغاز تا کنون
- استفاده از مجازی ساز + virtualizor KVM + vmware ESXI + KVM [SolusVM
- دارای پنل روشن - خاموش- مسدود-رفع مسدود
- پشتیبانی پیامکی که با ارسال یک پیامک به کلیه پرسنل ارجاع داده میشه
- پرداخت آنلاین از طریق درگاه بانک ملت و بانک سامان
نمونه عکس سرعت هارد سرور
عکس سرعت پورت سرور از لینک های مختلف:
ویرایش توسط novinvps.com : July 3rd, 2015 در ساعت 17:33
-
-
June 8th, 2015 23:50
# ADS
-
پاسخ : ▒▓█ تخفیف تابستانی از ۱۵ هزار تومان ▒▓█ kvm-vmware ▒▓█ هلند آلمان فرانسه انگلستان ▒▓█ ۵ سال سابقه ▒▓█ نماد اعتماد
حقیقتش من نه اهل تبلیغ بی خودی برای سایتی هستم ونه علاقه ای به این کار دارم ولی انصافا یکی از بهترین ها هستند . من تاحالا چند بار سرویس مجازی تغییر دادم ولی نوین وی پی اس شاید باورتون نشه 12 شب در عرض 10 مین سرویس رو به من تحویل دادن. در ضمن پشتیبانی شون فوق العاده عالیه .در ضمن قیمت هاش هم بسیار مناسبه. من یکی که راضی هستم و برای بار سوم تمدید کردم.. ازشونم به خاطر خدمات خوب کمال تشکر دارم. دیگه دغ دغه ای ندارم سرویس رو چک کنم ببینیم چجوریه. همه چیز مثل ساعت کار میکنه.
-
تعداد تشکر ها از moriniooo به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : ▒▓█ تخفیف تابستانی از ۱۵ هزار تومان ▒▓█ kvm-vmware ▒▓█ هلند آلمان فرانسه انگلستان ▒▓█ ۵ سال سابقه ▒▓█ نماد اعتماد
نوشته اصلی توسط
moriniooo
حقیقتش من نه اهل تبلیغ بی خودی برای سایتی هستم ونه علاقه ای به این کار دارم ولی انصافا یکی از بهترین ها هستند . من تاحالا چند بار سرویس مجازی تغییر دادم ولی نوین وی پی اس شاید باورتون نشه 12 شب در عرض 10 مین سرویس رو به من تحویل دادن. در ضمن پشتیبانی شون فوق العاده عالیه .در ضمن قیمت هاش هم بسیار مناسبه. من یکی که راضی هستم و برای بار سوم تمدید کردم.. ازشونم به خاطر خدمات خوب کمال تشکر دارم. دیگه دغ دغه ای ندارم سرویس رو چک کنم ببینیم چجوریه. همه چیز مثل ساعت کار میکنه.
با سلام
ممنون انشالله همیشه راضی باشید .
نمونه اپ تایم یکی از سرورهای ما ۱۵ روز مانده به یک سال اپتایم کامل آن:
-
-
والا بنده از یکی این افر های سایت خریدی کردم و از سرعت ان بسیار ناراضی ام. میخواستم راجع به سرعت سرور شما بدونم و اینکه امکان تست
سرور وجود داره؟
-
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
hamed7157
والا بنده از یکی این افر های سایت خریدی کردم و از سرعت انبسیار ناراضی ام. میخواستم راجع به سرعت سرور شما بدونم و اینکه امکان تست
سرور وجود داره؟
با سلام
شما دقیقا چه کانفیگی نیاز دارید؟
-
-
1 GIG Ram Ram
MHZ Cpu 1
- - - Updated - - -
برای اسپم و ارسال تبلیغاتی میخوام
-
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
hamed7157
1 GIG Ram Ram
MHZ Cpu 1
- - - Updated - - -
برای اسپم و ارسال تبلیغاتی میخوام
با سلام و خسته نباشید
در صورتی که به عنوان هرزنامه استفاده گردد از سوی دیتاسنتر ایپیتون مسدود خواهد شد
پانل کاربری تمامی مشترکین های ما ارتقا یافت مشخصات سرویس و ضعیت آن رو میتونید از این به بعد به صورت Realtime لحظه ای مشاهده فرمایید:
-