-
February 1st, 2014, 14:39
انتخاب دیتا سنتر
سلام
من به تعدادی سرور نیاز دارم که قصد دارم یک دیتا سنتر را انتخاب و مستقیم از آن خرید کنم. یک دیتا سنتر که به مباحث تورنت و کپی رایت حساس نباشد و پشتیبانی خوبی هم داشته باشد. لازم بذکر است هزینه سرور در اولویت نیست و مباحثی که گفتم برام مهم است. خودم با یک تحقیق به YesUP , Leaseweb رسیدم. البته انتخاب فعلی ام YesUP است و باهاشون از طریق تیکت هم صحبت کردم و کارشون خوب بوده.
حالا شما دوستان اگر دیتاسنتر بهتری می شناسید لطفا معرفی کنید.
با سپاس
-
تعداد تشکر ها از Davood_T به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2014 14:39
# ADS
-
February 1st, 2014, 15:42
عضو دائم
پاسخ : انتخاب دیتا سنتر
سلام
پیشنهاد ما برای مواردی که فایل های وارز یا کپی رایت دار مورد استفاده قرار می گیرد استفاده از سرور های کلو شده است.
این سرور ها رو برای چه منظوری تهیه می کنید؟
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2014, 16:15
سلام دوست عزیز. بله سرورهای yesuphost کانادا از فوق العاده ترین سرورها هستند.کلا کارشون تو همه چیز درسته. من خودم الان 2 تا ded ازشون دارم و واقعا راضی هستم. پشتیبانیشون که وحشتناکه واقعا از تمام دیتاسنترهای مطرح بهتره. فقط تنها ایرادشون قیمت سرورهاشونه که کمی بالاست اما به نظر بنده ارزش داره چون توی هیچ چیزی کم نمیاره.اگه خواستید از yesup تهیه کنید بنده میتونم با یه درصدی کمتر از قیمت داخل سایتشون سرور داخل پنل خودتون واستون تهیه کنم. :دی
-
تعداد تشکر ها ازfacenama به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2014, 18:22
عضو انجمن
مورد مصرفی تون بگید بهتر میشه کمک کرد.
-
تعداد تشکر ها ازparsa-server به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2014, 19:23
واسه هاستینگ Single Hop عالیه
-
تعداد تشکر ها ازporya8738 به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2014, 19:27
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
porya8738
واسه هاستینگ Single Hop عالیه
دوست عزیز لطفا اطلاعات اشتباه به مردم ندید!
یک دیتا سنتر که به مباحث تورنت و کپی رایت حساس نباشد
-
تعداد تشکر ها ازparsa-server به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2014, 19:30
+1 Leaseweb هلند
پینگ بسیار بهتری نسبت به Yesuphost کانادا به ایران داره و همینطور در مورد همون مسئله ای که ذکر کردید قانون DMCA داخل اروپا و خصوصا" هلند وجود نداره.
-
تعداد تشکر ها از| KVM - SERVER | به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2014, 22:50
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
پیشنهاد ما برای مواردی که فایل های وارز یا کپی رایت دار مورد استفاده قرار می گیرد استفاده از سرور های کلو شده است.
این سرور ها رو برای چه منظوری تهیه می کنید؟
فعلا برای کولو کردن زود است و در آینده، انشاالله این کار را انجام می دهیم. مورد مصرف هم چند سایت پربازدید دانلود است ( هاست ) و مجازی سازی برای استفاده های شخصی.
نوشته اصلی توسط
facenama
سلام دوست عزیز. بله سرورهای yesuphost کانادا از فوق العاده ترین سرورها هستند.کلا کارشون تو همه چیز درسته. من خودم الان 2 تا ded ازشون دارم و واقعا راضی هستم. پشتیبانیشون که وحشتناکه واقعا از تمام دیتاسنترهای مطرح بهتره. فقط تنها ایرادشون قیمت سرورهاشونه که کمی بالاست اما به نظر بنده ارزش داره چون توی هیچ چیزی کم نمیاره.اگه خواستید از yesup تهیه کنید بنده میتونم با یه درصدی کمتر از قیمت داخل سایتشون سرور داخل پنل خودتون واستون تهیه کنم. :دی
ممنون، در تیکت که باهاشون صحبت کردم، کوپن تخفیف هم ارائه دادند. کلا وقتی باهاشون مذاکره کنی تخفیف های خوبی می دهند.
نوشته اصلی توسط
| KVM - SERVER |
+1 Leaseweb هلند
پینگ بسیار بهتری نسبت به Yesuphost کانادا به ایران داره و همینطور در مورد همون مسئله ای که ذکر کردید قانون DMCA داخل اروپا و خصوصا" هلند وجود نداره.
Leseweb هم خیلی خوبه ولی فکر کنم از لحاظ سخت افزار و پشتیبانی YesUP قوی تر باشد.
-
تعداد تشکر ها از Davood_T به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2014, 00:16
عضو دائم
فعلا برای کولو کردن زود است و در آینده، انشاالله این کار را انجام می دهیم. مورد مصرف هم چند سایت پربازدید دانلود است ( هاست ) و مجازی سازی برای استفاده های شخصی.
سلام
منظور بنده استفاده از سرور های کولوشده بود، که در این موارد دیتا سنتر نمی تواند دخل و تصرفی روی فایل ها و سرور ها داشته باشد.
در مورد سایت های دانلود اگر سایت های بزرگی رو میزبانی می کنید حتما و حتما باید پورت مناسب داشته باشید و با پورت 200 و 300 با مشکل پر شدن پورت مواجه خواهید شد.
سایت های دانلود حداقل باید مجهز به پورت 500 مگابیت باشند.
در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی با ما در تماس باشید.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2014, 10:03
عضو انجمن
هزینه مهم نیست ایران بگیرید بهتره به هیچی توی این ضمینه گیر نمیده !!!
-
تعداد تشکر ها از alfavps.com به دلیل پست مفید