-
مشکل کارنکردن لایسنس در whmcs ویژه فراسو
سلام خسته نباشید چند ماهی هستش که از نسخه فراسو استفاده میکنم ولی چند روزه به مشکلی خورده میخوام خطای لایسنس میده لایسنسش اعتبارم داره و روی این ای پی هم فعال بوده ولی هرکاری میکنم نمیشه توی بخش مدیریت برم خطای لایسنس میده دوستان اگر ممکنه راهنمایی کنید
-
-
May 16th, 2015 14:11
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل کارنکردن لایسنس در whmcs ویژه فراسو
با درود و احترام.
متاسفانه در لایسنس های ویژه فراسو این مشکل برای خیلی ها "گاها" اتفاق میفته و اگر در سایت اصلی(whmcs.com)، دامینتون رو سرچ کنید گاهی مواقع مینویسه لایسنس ما روی این دامین تائید نمیشه. اما بعضی مواقع هم این مشکل وجود نداره
پیشنهاد ما اینه که لایسنس اصلیش رو خریداری کنید.
پیروزباشید.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟
-
-
سلام با تشکر از راهنمایی خوبتون از کدوم قسمت دامین رو سرچ کنم تا هفته قبلی این مشکل نبود به تازگی اینطوری شد
-
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
isp
سلام با تشکر از راهنمایی خوبتون از کدوم قسمت دامین رو سرچ کنم تا هفته قبلی این مشکل نبود به تازگی اینطوری شد
خدمت شما:
https://www.whmcs.com/members/verifydomain.php
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟
-
تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید
-
با تشکر ظاهرا موجود نبودش دارم اپدیتش میکنم فکر کنم نال شده رو میفروشن چه قدر خوب توی ایران همه چی رو به نفع خودشون انجام میدن
-