سلام دوستان من می خوام بجای صفحه اول قالبم تو وردپرس اول یه صفحه htmlباز بشه بعد چند گزینه داشته باشه مثل صفحه اول که وقتی کاربر روش کلیک کرد دوباره صفحه اول قالب بالا بیاد
سلام دوستان من می خوام بجای صفحه اول قالبم تو وردپرس اول یه صفحه htmlباز بشه بعد چند گزینه داشته باشه مثل صفحه اول که وقتی کاربر روش کلیک کرد دوباره صفحه اول قالب بالا بیاد
سلام و درود
منظورتو دقیق متوجه نشدم
میخواهید ایندکس داشته باشید که با کلیک به بخش مورد نظر بره؟
هم میتونید ایندکس طراحی کنید و وردپرس رو تو پوشه بالا بیارید و هم اینکه تغییراتی تو قالب و خود وردپرس بدهید
بهار هاست : بهاری نو در خدمات هاستینگ
شما نیاز به قالب باصطلاح تک صفحه ای دارید ، اگر html بلدین باید ی برگه بسازید بنام صفحه اصلی یا هر اسم دیگه توو اون صفحه هر کاری که میخواین رو انجام بدین سپس ی برگه بنام وبلاگ که توش هیچی ننویسید سپس در پیشخوان » تنظیمات » خواندن ، برگه ایستا رو صفحه اول قرار بدین و صفحه نوشته ها رو وبلاگ قرار بدین ، اگرم html بلد نیستین باید قالب تک صفحه ای استفاده کنید .
اگر کمک بیشتری خواستید در خدمتتون هستم
ز خیرت خیر پیش آید، بکن چندانکه بتوانی
مکافات بدی کردن، نمیگویم تو خود دانی
ببینید دوست عزیز من آدرس سایتم هستnilublog.irحالا می خوام کاربر وقتی وارد میشه به سایت اول این صفحه رو ببینهhttp://nilublog.ir/indeex.htmlبعد وقتی صفحه اولو زد دوباره بره رو این صفحهnilublog.ir
up
شما از htaccess برای خودتون directory index را تعیین کنید که صفحه اول indeex.html باشه. بعد هر کسی سایت شما را باnilublog.ir باز کند این صفحه را خواهد دید!
خب منم این کارو کردم ولی من به صفحه اولم احتیاج دارم که اینهnilublog.irحالا مشکلم اینه که وقتی nilublog.irریدایرکت می کنم بهindeex.htmlدیگه صفحه اول قالب وردپرس نمیاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)