سلام
بنده مثل سایر افراد دیگر زمانی که نصب cpanel/whm در میان میاد ، اولین انتخاب برای سیستم عامل centos است ، در صورتی برای من سوال شده که کدام سیستم عامل مناسب برای این امر است .
از نظر امنیت و سرعت بالا و سبک بودن و مصرف منابع کم است .
سلام
بنده مثل سایر افراد دیگر زمانی که نصب cpanel/whm در میان میاد ، اولین انتخاب برای سیستم عامل centos است ، در صورتی برای من سوال شده که کدام سیستم عامل مناسب برای این امر است .
از نظر امنیت و سرعت بالا و سبک بودن و مصرف منابع کم است .
ویرایش توسط ixpro : October 25th, 2014 در ساعت 01:38
ذوست عزیز وب سرور یا سیستم عامل؟
centos سیستم عامله بهترین cloudlinux هست که پولیه
apache هم یک وب سرور رایگانه که البته litespeed که پولیه بهتره
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
centOS وب سرور هست ؟!
CentOS سیستم عامل هست
سیستم عامل : OS : operating system
و سی پنل هم فقط رو centOS نصب می شه
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
سلام وقت بخیر
برای cpanel برخلاف directadmin فقط می توانید از CentOS/CloudLinux استفاده کنید.
بهترین وب سرور نیز با توجه به استفاده و وب سایت هایی که تصمیم دارید میزبانی کنید بستگی دارد.
در مجموع Apache گزینه بسیار مناسبی می باشد و البته با ترکیب Front هایی مثل Varnish یا Nginx
ضمن تشکر از شما دوست گرامی .
کلود لینوکس من تا اونجایی که تحقیق کردم مثل اینکه می گفتند که تنها روی dedicate کانفیگ بشه ، (این حالت دروغ یا راستش و مطمئن نیستم.).
کلود روی vps هم میشه نصب و کانفیگ کرد مشکلی نداشته باشه؟؟؟؟
- - - Updated - - -
ضمن تشکر از شما ، آیا هنگام دیداس آپاچی توانایی جلوگیری رو داره ؟؟
اگر نداره بجز لایت اسپید گزینه مناسب تری برای جلوگیری از این امر در سی پنل وجود دارد ؟؟؟؟
با نصب modهایی مثل deflate,security تا حد مناسبی می توانید از حملات تکذیب سرور جلوگیری کنید.
همینطور یک فایروال نرم افزاری مثل iptables,csf توانایی مقابله با حملات synflood,dos,ddos,icmp attack,... را داشته باشد.
شما با وب سرور apache می توانید سرعت / بازدهی / پایداری بیشتری حتی نسبت به لایت اسپید داشته باشید.
انعطاف پذیری و سازگاری apache کم نظیر هست.
لایت اسپید بهترین انتخاب هست
دریافت لایف تایم
فروشگاه
تمام صحبت های lian2 تایید می شود.
ما نیز بعد از گذشت یک سال از استفاده از لایت اسپید آن هم حداقل لایسنس 4 هسته با کانفیگ بهینه و تغییر سورس آپاچی توانسته ایم به بهترین سرعت / امنیت برسیم و کاربران نیز راضی هستند.
بهتر است منابع انگلیسی را دنبال کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)