.............................
.............................
ویرایش توسط m.Amin : October 6th, 2013 در ساعت 20:14
اگه هیچوقت از یک ایمیل و یک رمز برای کارهای هیاتی و چرت و پرت همزمان استفاده نکنی همه چیز خوب پیش میره!
همین طور است ...
سعی کنید از ایمیل های روی سرور خود هم استفاده کنید که در مواقع ضرروی بتوانید بهش دسترسی داشته باشید !
نکته بعدی هم اگر همچین موردی پیش بیاد می توانید به دایرکتی اطلاع دهید و تا انجایی که بشه کمکتون می کنند و دامین هاتون را بر می گردانند !
نه امنیت به هیچ وج ندارد
مشکل دیگه این شرکت زبون نفهم بودنشون هست !
1000 بار باید توضیح بدید !
جالب اینجاست یکی قبول می کنه اون یکی نمی کنه
با سلام ،
بنده به شخصه از DirectI رضایت دارم و حتی پشتیبانی قویی هم دارند اما فقط در همین مورد انتقال دامنه به راحتی کمی مشکل دارند ، که البته از نظر من در حد OnlineNic هم گیر دادن خوب نیست ! در Onlienic برای انتقال باید جون بدی تا بتونی انتقال بدی ... کلی ایمیل و Confirm و در نهایت مکاتبه مستقیم در برخی موارد ....
موفق باشید .
توی OnlineNIC دو تا دی ان اس نمیشه اد کرد ، همش اررور های مختلف میده
به نظر من بیخود ترین Online NIC هست .
این جریان ایمیل و .. بر می گرده به امنیت از سطح یوزر ، شما باید امنیت کامپیوتر خود رو تامین کنید ، در ضمن ایمیل یاهو رو که آدم برای این طور چیزا استفاده نمی کنه !!!
باید ایمیل GMAIL یا Live استفاده کنید
با به قول جواد عزیز ، از ایمل های روی سرور استفاده کنید که راه دسترسی باشد
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
NAME.COM
Directi
این 2 تا رو قبول دارم
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
تاپیک قدیمیه ولی واسه دوستان دیگه میگم
بهتره از جیمیل استفاده کنید
از قابلیت 2 setup که حتما باهاش آشنایی دارید
موقع ورود حتی اگه پسورد جیمیل شما رو کسی بدونه باید موقع ورود کد ویریفای فرستاده شده به موبایل شمارو وارد کنه
این یعنی هکر هم باید رمز عبورتونو بدونه هم باید سیم کارتتونو داشته باشه
بجای این کارا بیا یه ایمیل از میل دامنه بده تا دسترسی خودت داشته باشی فقط
نه خیر مسخره نیست
وقتی قرص a کلا مشکل داشته باشه باید حتما همراهش قرص b رو هم بخورید قضیه مثل آنتی بیوتیک ها میشه
که برخی برای از بین بردن گرم + هست و برخی گرم - برای رفع چرک مخصوصا دندون باید این دو با هم مصرف بشه
به نظر شما این مسخره نیست؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)