-
February 11th, 2014, 14:38
عضو انجمن
نصب اسکریپت رادیو آنلاین
سلام دوستان
نیاز به یه اسکریپت رادیو آنلاین دارم ک کنترل پنل فول داشته باشه
یعنی در ساعت های مختلف چیزهایی ک می خوام رو پخش کنه ولی در راس ساعت مد نظر من در روز خاص چیزی ک می خوام رو پخش کنه ، کنترل پنلش روون باشه! طوری ک خودم بتونم کار کنم ، دیگران بتونن لینک پخش رو توی وبشون بزارن
خواهشا اگر همچین چیزی می شناسید بگید و یا اگر می سازید قیمت بدید
مرسی
تلفن : 02191300401 ، تهران - صادقیه - بلوارفردوس شرق - پلاک 68 - واحد 18
پیشروتک |
ناحیه کاربری
-
-
February 11th, 2014 14:38
# ADS
-
February 11th, 2014, 14:58
پاسخ : نصب اسکریپت رادیو آنلاین
WHM Sonic امکانات زمان بندی پخش داره اما اگر دنبال اسکریپت هاش هستی جایی رایگان پیدا نمیکنی باید از سایت های خارجی بخری اما میتونی از سرویس دهنده های خارجی که سرویس sonic میفروشن بخری اسکریپت در اختیارت میزان که امکانات خیلی زیادی داره.
-
-
February 13th, 2014, 11:14
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
rules
WHM Sonic امکانات زمان بندی پخش داره اما اگر دنبال اسکریپت هاش هستی جایی رایگان پیدا نمیکنی باید از سایت های خارجی بخری اما میتونی از سرویس دهنده های خارجی که سرویس sonic میفروشن بخری اسکریپت در اختیارت میزان که امکانات خیلی زیادی داره.
خب امکانات کلی whmsonic چیه؟؟ اگه مجبور شم روی سرورم نصب می کنم امکاناتی ک من می خوام رو داره؟ سایتش تصویر از پلاگین نداده!
پیشروتک |
ناحیه کاربری
-
-
February 13th, 2014, 12:00
نوشته اصلی توسط
mohsen_sh
خب امکانات کلی whmsonic چیه؟؟ اگه مجبور شم روی سرورم نصب می کنم امکاناتی ک من می خوام رو داره؟ سایتش تصویر از پلاگین نداده!
داخل گوگل شما سرچ کن WHMCSonic چهار میلیون نتیجه عکس پلاگینو میاره ! امکاناتشم جستجوی کنید پیدا میکنید.
-
-
February 13th, 2014, 12:08
عضو انجمن
گشتم! امکاناتش عالیه! ولی خب می شه بین اینا یکی رو انتخاب کنید؟
http://www.webhostingtalk.ir/f37/105631/
تاپیک رو ببینید!
پیشروتک |
ناحیه کاربری
-