-
April 19th, 2013, 23:31
عضو جدید
آموزش تصویری html توسط اقای نرم افزار
مدیران تاپیک های قبلی آموزش رو پاک کنن . همرو اوردم اینجا
قسمت اول :
با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز بنده محمد رجبلو هستم و در این چند اموزی بهتون مهمترین قسمت های html رو آموزش میدم. توی قسمت اول در مورد این زبان توضیح کوتاهه میدم و شروع میکنم به کد نویسی.(آموزش ها تصویری هستن)-------به در خواست دوستان تاپیک ها رو حذف میکنم و همه رو اینجا میزنم
صفحه دانلود
-
تعداد تشکر ها از kenman به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2013 23:31
# ADS
-
April 19th, 2013, 23:32
عضو جدید
پاسخ : آموزش تصویری html توسط اقای نرم افزار
قسمت دوم : با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز بنده محمد رجبلو هستم و در این چند اموزش بهتون مهمترین قسمت های html رو آموزش میدم. توی قسمت دوم تگ های لینک کردن و درشت کردن و قرار دادن عکس در صفحه رو به شما یاد میدم
ادرس صفحه
-
-
April 19th, 2013, 23:35
عضو جدید
قسمت سوم :
با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز بنده محمد رجبلو هستم و در این چند اموزش بهتون مهمترین قسمت های html رو آموزش میدم. در این درس بهتون قالب بندی کردن متنو یاد میدم مانند پاراگراف-تگ فاصله-کامنت و.. رو به شما یاد میدم که خیلی مهم هستن.
ادرس صفحه
-
-
April 19th, 2013, 23:36
عضو جدید
قسمت چهارم :
با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز بنده محمد رجبلو هستم و در این چند اموزش بهتون مهمترین قسمت های html رو آموزش میدم.خب دوستان عزیز در این قسمت و همون قسمت چهارم میخوام بهتون ایجاد یک لیست و ایچاد یک جدول رو یاد بدم که تمام جزئیات لیست روتوضیح میدم
ادرس صفحه
-
-
April 19th, 2013, 23:40
عضو جدید
قسمت پنجم و نهایی :
با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز بنده محمد رجبلو هستم و در این چند اموزش بهتون مهمترین قسمت های html رو آموزش میدم.خب دوستان این هم قسمت پنجم و نهایی html . توی این آموزش میخوام بهتون form رو یاد بدم که از نظر من خیلی مهمه.
آدرس صفحه
-
-
April 19th, 2013, 23:41
-