سلام...
من میخوام دو ویندوز سرور 2008 رو به هم شبکه کنم ولی نمیشه چرا؟
netwprk adaptor رو از نوع bridge انتخاب کردم بعد تو یه رنج ip میدم ولی وقتی ping میکنم جواب نمیگیرم!!
سلام...
من میخوام دو ویندوز سرور 2008 رو به هم شبکه کنم ولی نمیشه چرا؟
netwprk adaptor رو از نوع bridge انتخاب کردم بعد تو یه رنج ip میدم ولی وقتی ping میکنم جواب نمیگیرم!!
ویرایش توسط maryam_ros : May 5th, 2013 در ساعت 22:47
سلام
چه نوع مجازی سازی ؟
اگه workstaition منظورتون هست تو نسخه ی اگه اشتباه نکنم 9 دیدم یک گزینه ای به نام Lan segment داره تو حالت bridge تا حالا تست نکردم
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
دوست من اگه workstation هستشnetwprk adaptor رو روی NAT قرار بدین مشکل برطرف میشه و به راحتی ping میشه و همچنین میتونید تو این حالت به اینترنت به راحتی وصل شین
همکاری ویژه با مرکز دیتای ایرانیان "دیتاسنتر"
http://Data3enter.com
من واقعا نمیدونم چرا درست نیست!!این سوال رو خیلیا پرسیدن ولی من اخر متوجه نشدم!
من تو vmware workstation دو تا سرور 2008 نصب کردم.رو یکیشون کارت شبکه loopback ایجاد کردم .ip هم به صورت 192.168.1.100 دادم dns هم همین رو دادم.بعد اکتیو دایرکتوری نصب کردم با دامین maryam2008.com بعد خواستم اون یکی ویندوز رو به دامین join کنم برا همین تو local connection بهش ip دادم تو رنج 192.168.1.101 بعد dns هم ip سرور رو دادم...
ولی وقتی ip سرور رو روش ping میکنم میگه unreachable
دوست من طبق تجربه یک سال پیشم و اطلاعاتی که دارم :برید تو فایروال ویندوز سرورها تو قسمت Allow an app or feature تیک file and printer sharing رو بزنید باید مشکلتون برطرف شه!
واسه اموزش ویندوز سرور پیشنهاد میکنم مجموعه اموزشی فارسی ویندوز سرور 2008 رو از سایت راسخون دانلود نمایید.با سپاس
همکاری ویژه با مرکز دیتای ایرانیان "دیتاسنتر"
http://Data3enter.com
دلیل اینکه درست نیست رو دقیقا نمیدونم ولی یک نظری دارم :
وقتی روی nat بریج و یا ... میزارین شما با هاست در ارتباط هستید
این هاست کدوم سیسنم هست ؟ همون سیستمی که روش وی ام ویر نصب شده
پس شما ارتباط داخلی بین وی ام ویر ها ندارید نسخه ی 9 لن سگمنت داره این مشکل اونجا رفع شده
یک لن سگمنت تعریف میکنید هر چند تا سیستم مجازی هست به هم متصل میشن
این مورد زمانیه که 2 تا ماشین مجازی بخان شبکه شن مگرنه راهی که دوستان گفتند درسته
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
دوست عزیز اگر روی یک مود شبکه نمیشود از نوع دیگر استفاده کنید
مثال بریدج جواب ندارد از هاست اونلی Host only استفاده کنید
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)