-
March 25th, 2020, 16:26
امکان ایجاد dns server روی وی پی اس
سلام دوستان بنده یک وی پی اس ویندوزی دارم
سوالم اینه امکان داره کانفیگی روی وی پی اس انجام بشه بطوری که آی پی وی پی اس بعنوان دی ان اس سرور قابل استفاده باشه
هدفم اینه بتونم به این روش یوتیوب رو روی تلویزیون هوشمند داشته باشم چون با نت معمولی چیلتر هست و در منوی تی وی، پروکصی هم امکان نصب نداره ولی میشه دی ان اس دیفالت رو تغییر داد
-
-
March 25th, 2020 16:26
# ADS
-
March 25th, 2020, 18:10
عضو انجمن
پاسخ : امکان ایجاد dns server روی وی پی اس
نوشته اصلی توسط
marlonsat
سوالم اینه امکان داره کانفیگی روی وی پی اس انجام بشه بطوری که آی پی وی پی اس بعنوان دی ان اس سرور قابل استفاده باشه
هدفم اینه بتونم به این روش یوتیوب رو روی تلویزیون هوشمند داشته باشم چون با نت معمولی چیلتر هست و در منوی تی وی، پروکصی هم امکان نصب نداره ولی میشه دی ان اس دیفالت رو تغییر داد
شما هر dns سروری هم که اجرا کنی درخواست هات فِیلتر میشه
تنها راهی که وجود داره اینه که یه dns سرور لوکال داشته باشی که درخواست هارو پروکُس کنه
ولی باز هم حتی اگر شما بتونی این کارو بکنی تمام هندشیک های ssl یوتوب هم فُیلتره و ناقصه و کلا جواب نمیده
برای این که بتونی یوتوبو روی تلوزیون بیاری بهترین کار ایجاد یک نتورک پروکُسی شده است
-
-
March 26th, 2020, 01:43
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
marlonsat
شما باید پروکشی داخل شبکه داخلی منزلتون راه اندازی کنید و توسط ایجاد تونل با یک سرور خارجی ترافیک رو بفرستید روی خارج
که تلویزیون بتونه بدون نیاز به هر گونه برنامه فقط توسط اتصال به شبکه اون مودمی که تونل هست با سرور خارج باز کنه سایت های یوتوب و ..
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
March 26th, 2020, 14:03
انجام چنین کاری امکان پذیره (خودم انجام دادم) ، به طور خلاصه بخواهم بگم ، اینکه شما میایید یک DNS سرور ایجاد می کنید ، این DNS سرور وقتی یک درخواست DNS کوئری برای یک hostname رو دریافت می کنه ، به جای اینکه ادرس ای پی اون سایت رو برگشت بده ، آدرس پروکُسی سرور شما ارسال میکنه.
نکته ای که وجود داره اینکه ، روی سرورتون شما نیاز به یک TCP پروکًسی دارید که از SNI پشتیبانی کنه و یتونه هر TLS connection رو بدون نیاز به رمزگذاری مجدد ترافیک forward کنه.
پروکٌسی که ClientHello کلاینت رو بدون هیچ تغییری forward کنه (لازمه اینکه پروسه handshake بین کلاینت و سرور برقرار بشه).
برای راه اندازی چنین پروکٍسی شما میکنید از پروژه متن باز SNI Pro-xy (خط تیره رو حذف کنید) استفاده کنید. برای forward کردن درخواست های DNS هم میتونید از BIND یا dnsmasq استفاده کنید.
-